Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Zaha Comserv SRL, contract de reparații de 32.000 de euro cu DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

ro

22 Jul, 2024 15:03 202 Marime text
  • Ionel Dia, consilier județean, a menționat calitatea de director al Zaha Comserv SRL, în declarația de avere completată în iunie 2024.
Zaha Comserv SRL, companie menționată ca sursă de venit în declarația de avere a consilierului județean din Constanța Ionel Dia (director), a semnat prin cumpărare directă cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța un contract vizând lucrări de reparații.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 160.000 de lei fără TVA, adică peste 32.000 de euro, la cursul actual.
 
Detalii despre declarațiile de avere și de interese ale consilierului județean Ionel Dia pot fi consultate în articolul
Declarații de avere Constanța
Ionel Dia, consilier județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Sursa foto: Declarația de avere din 2024 - Ionel Dia

Pentru a reveni la contractul semnat de Zaha Comserv SRL cu DSVSA Constanța, denumirea achiziției este „Lucrări de reparații generale PCF NORD“.
 
În descrierea achiziției se precizează că acest contract presupune „lucrări de reparații generale Reparații tencuieli + var lavabil Decopertat gresie/faianță + montat gresie/faianță“.
 
Despre Zaha Comserv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 22 iulie 2024, Zaha Comserv SRL a fost înființată în 2007, are sediul social în Constanța, pe strada Unirii și se ocupă în principal de comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
Asociat unic și administrator figurează Doina Zaharia, al cărei nume se leagă și de Climarex Instal SRL.
 
Potrivit termene.ro, Zaha Comserv SRL figurează cu 14 achiziții directe (Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Direcția Cultură și Sport Mangalia, Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Zaha Comserv SRL a declarat trei angajați, profit peste 1,58 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 2,06 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublicar.ro, dar și declarațiile de avere și de interese din 2024 ale lui Ionel Dia, consilier județean în Consiliul Județean Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Constanța
Ionel Dia, consilier județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii