Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Direcția de Pază a Județului Constanța a bătut palma cu Sitetothemoon SRL! (DOCUMENT)

ro

23 Jun, 2024 11:24 543 Marime text
  • Direcția de Pază a Județului Constanța este o instituție publică de interes județean, înființată prin Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.251/2005, prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici, având ca obiect principal de activitate asigurarea pazei instituțiilor publice dispuse pe teritoriul județului Constanța.


Direcția de Pază a Județului Constanța achiziționează - prin cumpararea directă - de la SC Sitetothemoon SRL, lucrări de reparații generale și de renovare! Conform licitatiapublica.ro, valoarea achiziției este de 89.620 de lei, (18.008,28 euro). 

Despre Sitetothemoon SRL 

Conform Termene.ro, Sitetothemoon SRL se ocupă de activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), are sediul pe bulevardul 1 Mai, din Constanța, Județ Constanța, și este controlată de Gorgan Alina-Claudia, asociat unic și administrator, iar pentru anul 2023 a declarat o cifră de afaceri netăde 78.550 și un profit net de 41.552 de lei. 

Direcția de Pază a Județului Constanța este o instituție publică de interes județean, infiintata prin Hotararea Consiliului Judetean Constanta nr.251/2005, prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici, având ca obiect principal de activitate asigurarea pazei institutiilor publice dispuse pe teritoriul judetului Constanta.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Cumpărări directe
Casa Bulgărească Lipnița - Canlia, păzită de Direcția de Pază a Județului Constanța. Contractul, atribuit de Centrul Cultural Teodor „T. Burada“ (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii