Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Garda de Coastă achiziționează servicii de întreținere și de reparare de la SC Elmodan Electronics SRL, din București! (DOCUMENT)

ro

27 Jun, 2024 13:08 264 Marime text
 
 
 
  • Conform licitatiapublica.ro, achiziția vizează serviciu de reconditionare a stratului de protecție alb/roșu al pilonului din cadrul Gărzii de Coastă, cu o înălţime de 85 ml
 
Garda de Coastă achiziționează - prin cumpărare directă - de la SC Elmodan Electronics SRL, din București, diverse servicii de întreținere și de reparare.
 
Conform licitatiapublica.ro, achiziția vizează serviciu de reconditionare a stratului de protecție alb/roșu al pilonului din cadrul Gărzii de Coastă, cu o înălţime de 85 ml prin: demontare echipamente/ suporţi de pe zonele unde se va reface stratul de protecţie: pregătire suprafaţă îndepărtare rugină, îndepărtare strat de protecţie vechi, care este deteriorat şi aplicare soluții anticorozive); aplicare strat de protecţie alb roșu pe toată înălţimea pilonului prin roluire sau pensulare; reinstalare echipamente/ suporţi demontate/ demontaţi.
 
Valoarea achiziției este de 71.800 de lei. 
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 27 iunie 2024, SC Elmodan Electronics SRL se ocupă de fabricarea subansamblurilor electronice (module), are sediul pe Aleea Apostol Margarit, din București, și este controlată de Moise Daniel și de
Moise Oana, asociați și administratori.
 
Moise Daniel și Moise Oana mai figurează și în Elmodan MED SRL și în Daral Med SRL.
 
Pentru anul 2023, Elmodan Electronics SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 442.037 de lei și un profit net de 79.864 de lei.
 
Elmodan Electronics SRL are încheiate mai multe contarcte publice, iar printre autoritățile contractante se află Garda de Coastă și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
De asemena, în secțiunea Documente puteți consulta lista contractelor adjudecate de SC Elmodan Electronics SRL de la Garda de Coastă.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Poliția din Constanța achiziționează servicii hoteliere pentru politiștii detașați pe perioada sezonului estival 2024 pentru zona Mamaia.(DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii