Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Gemini Trade DDD SRL va face curățenie în sediile DGAS Constanța. Firma va încasa aproape 100.000 de lei (DOCUMENT)

ro

20 Jul, 2024 16:54 203 Marime text
  • Gemini Trade DDD SRL va încasa 90.757,16 lei de la Direcția Generală Asistență Socială Constanța. Firma se va ocupa de dezinsecția, deratizara și dezinfecția sediilor sediile aparținând DGAS. Firma Gemini Trade DDD SRL este deținută de Bîrzu Dinca și Bîrzu Tașcu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 

Direcția Generală Asistență Socială Constanța a semnat cu Gemini Trade DDD SRL.
 
Firma și-a adjudecat, prin negociere directă, pe data de 16 iulie,  contractul „Servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție pentru sediile aparținând DGAS“. Valoarea achiziției este de 90.757,16 lei.
 
Obiectul achiziției îl reprezintă prestarea serviciilor de dezinsecție, deratizare și dezinfecție pentru sediile aparținând Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, conform cerințelor și
specificațiilor din caietul de sarcini.
 
Subunitățile din cadrul DGAS în care vor fi prestate serviciile sunt următoarele: Căminul pentru persoane vârstnice, Parcul Seniorilor,  Serviciul management de caz și protecție persoane vârstnice, Centru pentru persoane fără adăpost „Sf. Filofteia“, Sediul din Aleea Malinului nr. 4,  Cantina de ajutor social Constanța, Direcția locuințe sociale.
 
Contractul va fi valabil până la data de 31.12.2024, cu posibilitatea prelungirii pentru perioada ianuarie 2025 - aprilie 2025, în limita fondurilor disponibile conform cerințelor din caietul de sarcini.
 

Despre Gemini Trade DDD SRL

Înființată în anul 2001, firma are sediul social pe strada Emil Racoviță nr. 34, Constanța, și desfășoară activități de curățenie.
 
Firma este deținută de Bîrzu Dinca și Bîrzu Tașcu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 
Gemini Trade DDD SRL a câștigat, prin negociere directă, 256 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Școala Gimnazială nr.1 Lumina, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, Direcția de Creștere, Exploatare și Ameliorare a Cabalinelor, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila", Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei" și altele.
 
De asemenea, Gemini Trade DDD SRL a obținut 54 de contracte, în urma licitațiilor organizate de: Academia de Studii Economice București,  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2,  Direcția Generală de Administrare a Unităților de Învățământ și de Sport Sector 4 și altele.
 
În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 5.454.937 lei , un profit de 4.101.695 lei și 15 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:
 
Licitații Constanța: DGAS investește în servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție (DOCUMENT)
 
S-a învățat la bani publici. Un SRL din Constanța a contestat la CNSC o licitație organizată de Consiliul Județean
 
CJC a atribuit contractul pentru servicii de dezinfecție pentru sediile sale. Ce sumă va plăti firmei câștigătoare (document)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii