Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe High Construct Project SRL, controlată de Marius Tudorel Constantin, un nou contract semnat cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

ro

25 Jun, 2024 17:00 445 Marime text
  • Primăria Constanța anunță pe SEAP numele agentului economic care a obțnut contractul privind verificarea tehnică de calitate a lucrăilor de reabilitare clădirii rezidențiale.
  • Astfel, „Serviciul de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiții «Consolidarea și reabilitare clădirii rezidențiale din municipiul Constanța, zona centru, blocul R5»“ a revenit firmei High Construct Project SRL.
  • Societatea este controlată de Marius Tudorel Constantin.                                          
 
Firma High Construct Project SRL și-a adjudecat, prin negociere directă, de la Primăria Constanța contractul privind verificarea tehnică de calitate a lucrăilor de reabilitare clădiri rezidențiale.
 
Este vorba despre achiziția „Serviciul de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiții «Consolidarea și reabilitare clădirii rezidențiale din municipiul Constanța, zona centru, blocul R5»“, în valoare de 39.000 lei.
 
 
Despre High Construct Project SRL
 
 
Compania a fost înființată în anul 2019, are sediul social în Constanța, pe strada Frunzelor, nr. 162 și defășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Asociat unic și administrator figurează Marius Tudorel Constantin.
 
În 2022, High Construct Project a declarat 9 angajați, o cifră de afaceri de 2.112.414 lei și un profit de 925.047 lei. De asemenea, în anul 2023, societatea  cu 8 salariați a raportat o cifră de afaceri de 4.420.110 lei și un profit de 1.703.261 lei.
 
Societatea a obținut, prin negociere directă, 41 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Municipiul Tulcea, Municipiul Constanța și altele.
 
Reamintim, în luna iunie 2023, Primăria Constanța a mai atribuit două contracte companiei. Este vorba despre documentația pentru creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale Nr. 33 Anghel Saligny Constanța, dar și a blocurilor K 11 și K 12 din zona Badea Cârțan. Valoarea pentru fiecare dintre cele două achiziții directe este de 264.000 de lei fără TVA, adică peste 53.000 de euro, la cursul actual.
 
Printre contractele semnate în ultimii ani de către cele două entități se numără studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și patru școli din municipiu (2018), reabilitarea clădirii Colegiului Național Mircea cel Bătrân (2021), auditul energetic pentru blocurile vizate de reabilitare termică prin PNRR (2022), actualizarea documentației pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară (2022), anveloparea Casei Ion Bănescu (2022), Bazinul olimpic (2022), expertizarea tehnică a Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu (2022) , dar și diverse  școli din municipiu.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Trei dintr-o lovitură! High Construct Project SRL a semnat noi contracte cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)
 
 Licitații publice: Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii