Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe MINAC face cercetare arheologică preventivă în cadrul proiectului „Construire creșă organizare de șantier și împrejmuire teren cartier Palazu Mare, municipiul Constanța"

ro

23 Jul, 2024 12:23 193 Marime text
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța va asigura serviciul de cercetare arheologică preventivă aferent obiectivul de investiții „Construire creșă organizare de șantier și împrejmuire teren cartier Palazu Mare strada Tineretului nr. 23 din municipiul Constanța.

Contractul este estimat la 26.134.45 lei, respectiv 5.200 euro.



Reamintim, la începutul acestui an, Primăria municipiului Constanța a predat amplasamentul către Compania Națională de Investiții (CNI).

Proiectul de construire va fi edificat pe strada Tineretului nr 23 și va consta în realizarea unei creșe, care va include amenajarea unor săli de curs destinate pentru a primi 40 de copii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani, împărțiți în patru grupe distincte, precum și crearea unui spațiu de joacă adecvat.
 
Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 12.000.000 lei cu TVA.
 
Între timp, CNI a emis ordinul de începere pentru elaborarea documentației necesare obținerii avizelor de specialitate.
 În perioada următoare, se va transmite Primăriei municipiului Constanța documentația pentru depunerea avizelor de specialitate, urmată de depunerea documentației pentru autorizația de construire și apoi de emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
 
În paralel, Primăria va demara demersurile necesare pentru asigurarea utilităților (energie termică și electrică, gaz metan, apă-canal, telecomunicații/telefonie, salubritate, ISU etc.).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Deficit de 800 de locuri. Primăria Constanța transformă o cantină din Palazu Mare în creșă. Consilierii locali și-au dat acordul pentru investiție




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii