Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Primăria Constanța, achiziție de echipament pentru polițiștii locali de la un SRL din comuna Corbu. Detalii despre achiziție (DOCUMENT)

ro

10 Jun, 2024 17:00 686 Marime text
  • Ofertant câștigător este un SRL cu sediul social în comuna Corbu din județul Constanța. Este vorba despre Outdoor Gear SRL
  • Valoarea contractului este de 16.600 lei fără TVA
  • În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.702.798 lei, 5 angajați și profit net de 199.823 lei , potrivit www.termene.ro
  • Compania a fost înființată în 2013 are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet și figurează cu 71 de contracte din achiziții publice
  • Facem mențiunea că și în 2023, municipalitatea a achiziționat de la aceeași societate echipament tactic de intervenție pentru polițiștii locali în valoare de 19.666.32 lei fără TVA
     
Lavinia SĂNDESCU-SICLITARU
 
Primăria Constanța a atribuit direct un nou contract de echipamente de protecție destinate polițiștilor locali.
Ofertant câștigător este un SRL cu sediul social în comuna Corbu din județul Constanța. Este vorba despre Outdoor Gear SRL.
Valoarea contractului este de 16.600 lei fără TVA.
 
Outdoor Gear SRL
 
Firma cu sediul social în localitatea Corbu, județul Constanța are un punct de lucru temporar în Timișoara.
Asociat unic și administrator este Alexandru- Nicolae Cocoloș.

Bărbatul a mai figurat în trecut și în Promo Credit SRL și Alexandru- Nicolae Cocoloș Întreprindere Individuală, în prezent radiate.

În 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 1,825,580.00 lei, 5 angajați și profit net de 206,849 lei și 5 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 7.21%.
 
Compania a fost înființată în 2013 are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet și figurează cu 71 de contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro.


Facem mențiunea că și în 2023, municipalitatea a achiziționat de la SRL-ul din Corbu echipament tactic de intervenție pentru polițiștii locali în valoare de 19.666.32 lei fără TVA.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Primăria Constanța cumpără echipament tactic de intervenție pentru polițiștii locali. Ce valoare are contractul? (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii