Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Regional Air Services SRL va furniza comunei Ostrov servicii de pulverizare aeriană!

ro

02 Jun, 2024 11:35 485 Marime text
 
 
  • Valoarea achiziției este - potrivit licitatiapublica.ro - 100.000 de lei, aproape 20.093,64 de euro.
 
 
Comuna Ostrov, din județul Constanța, achiziționează, de la Regional Air Services SRL, servicii de pulverizare aeriană a substanțelor de combatere a insectelor defoliatoare.
 
Valoarea achiziției este - potrivit licitatiapublica.ro - 100.000 de lei, aproape 20.093,64 de euro.
 
Despre Regional Air Services SRL
 
Potrivit termene.ro, Regional Air Services SRL a fost înființată în anul 1998, are sediul social în Tuzla și se ocupă de transporturi aeriene de pasageri.
 
Asociații Regional Air Services SRL sunt Adrian Vasilache (ce îndeplinește și funcția de administrator) și Regional Air Suport SRL (deținută și administrată de Dorin Ivașcu).
 
Adrian Vasilache figurează și în Iacarii Acrobati SRL, Helisuport SRL, Sanicall Center SRL, Security Logistic SRL și Futurgies Advisors SRL.
 
Numele lui Dorin Ivașcu figurează și în Millenium Insurance Brokers (MIB) Broker de Asiguare-Reasigurare SA, Travelmaker Company SRL, RAS Aviation Services – Technic SA, Air Adventure SRL, Romanian Airport Services SA, Aeroportul Caransebeș SA și Skytech Solutions SRL (unde este reprezentant asociat persoană juridică).
 
Regional Air Services SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica“ SA, Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaș, Serviciul de Utilitate Publică de Administrare și Gospodărie Locală Brăila, Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, dar și UM 02014 Mangalia.
 
În 2022, societatea a declarat 113 angajați, profit peste 480.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 21,3 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Foto ilustrativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Decizia definitivă a CEDO în cauza Regional Air Services SRL și Dorin Ivașcu contra României (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii