Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Salport SRL va presta servicii de dezinsecție și deratizare pentru DGASPC Constanța (DOCUMENT)

ro

14 Jun, 2024 12:41 541 Marime text
DGASPC Constanța. Sursa foto - Facebook.com - DGASPC Constanța
  • Salport SRL a obținut de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța contactul „Servicii de dezinsecție și deratizare“.
  • Valoarea contactului atribuit pe 14 iunie este de 113.440,44 lei.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a semnat cu Salport SRL. Firma a obținut contactul „Servicii de dezinsecție și deratizare“.
 
Valoarea contactului atribuit pe 14 iunie este de 113.440,44 lei.  Contractul presupune achiziționarea de servicii de dezinsecție și deratizare cu substanțe omologate pentru spațiile ce aparțin DGASPC Constanța conform caietului de sarcini.
 
Despre Salport SRL
 
Înființată în anul 1994, firma are sediul pe strada Incinta Port, Bloc Administrativa 19, Constanța și se ocupă de colectarea deseurilor nepericuloase. Firma este deținută de lista persoane fizice, iar administrator este Constantin Ichim.
 
Din 2007 până în prezent, firma a obținut, prin negociere directă, 42 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului , Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Unitatea Militară 01227 Constanța,  Unitatea Militară 0406 Constanța, R.A. Romatsa - Administratia Română a Serviciilor de Trafic Aerian, Universitatea Ovidius Constanța, Societatea Română de Radiodifuziune și altele.
 
În anul 2022, firma cu 10 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.455.099 lei și un profit de 14.537 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Protecția Copilului Constanța câștigă procesul cu DGASPC Prahova! Miza, 11.000 de euro! Cazul, ajuns la Curtea de Apel (MINUTA)


Delegarea gestiunii activităților de colectare, transport și transfer a deșeurilor în județul Constanța, lotul 3, contestată la CNSC. Una dintre companii se află în sfera de interes a familiei liderului PSD, Ion Dumitrache!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii