Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 21 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGAS Constanța cumpără bonuri de combustibil de la Rompetrol Downstream. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

ro

13 Jun, 2023 15:25 1497 Marime text
Direcția Generală Asistență Socială Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de furnizare bonuri de combustibil.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Rompetrol Downstream, valoarea acestuia fiind de 33.613,44 de lei.
 
Despre Rompetrol Downstream

Rompetrol Downstream SRL este o firmă înființată în anul 2000, are sediul pe strada Piața Presei Libere nr. 3-5, sectorul 1, București și are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule, în magazine specializate.
 
În anul 2021, Rompetrol Downstream SRL a înregistrat: 12.244.138.410 lei – cifră de afaceri, 92.623.164 de lei – profit net, 453 de angajați.
 
Compania a încheiat 10.371 de contracte publice. Valoarea lor ajunge la 4.185.014.648,10 lei. Printre autoritățile contractante se numără: Academia de Studii Economice București, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați etc.
  
Potrivit Confidas, asociații firmei sunt: Rompetrol Rafinare SA, KMG International N.V. (Olanda) și Oilfield Exploration Business Solutions SA. Potrivit RECOM, Rompetrol Rafinare SA mai apare în compania Rom Oil SA.
  
Administratorii Rompetrol Downstream SRL sunt: Zhanibek Nugertayev (el este și director), Cătălin Dumitru, Arlan Shabdarbayev, Claudiu-Mihai Contanu și Askar Abilov.

  
Cătălin Dumitru mai figurează ca administrator și în Rompetrol Gas SRL și Fondul de Investiții în Energie Kazak-Român SA. Claudiu-Mihai Contanu mai este administrator pentru EMM Delux Wash SRL, Midia Marine Terminal SRL, Rom Oil SRL și Rompetrol Gas SRL. Askar Abilov este, de asemenea, administrator pentru Rompetrol Rafinare SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

 
Citește și: 

DGAS Constanța achiziționează aparatură medicală pentru cabinetele stomatologice 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii