Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția de Pază a Județului Constanța, contract de aproape 20 de mii de euro cu Gavion GEC Security SRL, din Argeș! (DOCUMENT)

ro

16 May, 2024 12:25 737 Marime text
 
 
  • Direcția de Pază a Județului Constanța este o instituție publică de interes județean, înființată prin Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 251/2005, prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici, având ca obiect principal de activitate asigurarea pazei instituțiilor publice dispuse pe teritoriul județului Constanța.
 
Direcția de Pază a Județului Constanța achiziționează de la SC Gavion GEC Security SRL, din Argeș, prin cumpărare directă, servicii de formare profesională continua pentru agenții de securitate!
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea achiziției este de 98.610 de lei (19.815,93 euro).
 
Conform Termene.ro, Gavion GEC Security SRL a fost fondată în 2022, are sediul în Pitești, se ocupă de activități de protecție și gardă, este controlată de Ciurea Gheorghe, din Argeș, asociat unic și administrator, iar pentru anul 2023 a declarat o cifră de afaceri netă de 102.060 de lei și un profit net de 79.511 de lei.
 
Anul trecut, Gavion GEC Security SRL a mai prestat servicii de formare profesională pentru Direcția de Pază a Județului Constanța.
 
Direcția de Pază a Județului Constanța este o instituție publică de interes județean, înființată prin Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 251/2005, prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici, având ca obiect principal de activitate asigurarea pazei instituțiilor publice dispuse pe teritoriul județului Constanța.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cumpărări directe
Casa Bulgărească Lipnița - Canlia, păzită de Direcția de Pază a Județului Constanța. Contractul, atribuit de Centrul Cultural Teodor „T. Burada“ (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii