Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DRDP Constanța plătește peste 250.000 de lei pentru serviciile de reparații ale motoutilajelor (DOCUMENT)

ro

05 Jul, 2024 17:00 559 Marime text
  • Contractul a fost adjudecat de firma Protehnica
  • Conform termene.ro, Protehnica SRL a fost fondată în anul 1996, are sediul în Constanța, pe strada Cuza Vodă nr. 75, iar obiectul de activitate este „intermedieri în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane”
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin DRDP Constanța a atribuit contractul „servicii de reparații motoutilaje – DRDP Constanța”.
 
Valoarea acestuia este de 250.143,38 de lei.
 
Contractul a fost adjudecat de firma Protehnica, iar pe data de 2 iulie 2024 a fost încheiat cu autoritatea contractantă. Anunțul de atribuire a fost publicat pe 3 iulie 2024 în SEAP.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Despre Protehnica
 
Conform termene.ro, Protehnica SRL a fost fondată în anul 1996, are sediul în Constanța, pe strada Cuza Vodă nr. 75, iar obiectul de activitate este „intermedieri în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane”.
 
În anul 2023, Protehnica SRL a realizat o cifră de afaceri de peste cinci milioane de lei, un profit de peste 390.000 de lei și 10 salariați.
 
Asociații firmei sunt Liviu – Gabriel Iliescu și Viorel – George Munteanu.
 
Administratorul este Liviu – Gabriel Iliescu. Potrivit RECOM, el mai apare în Protehnica Industriale SRL și Edelweiss Industrial SRL (radiată).
 
Protehnica SRL are 1.440 de cumpărări directe și nouă achiziții publice trecute în cont.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța DRDP Constanța investește în lucrări de execuție împrejmuire punct de sprijin District Călărași (DOCUMENT)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii