Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După patru licitații eșuate, CJC a atribuit contractul pentru realizarea documentațiilor viitorului departament «Sănătatea Mamei și Copilului»

ro

24 Feb, 2022 00:00 4295 Marime text
  • Valoarea contractului este de 129.999 de lei, fără TVA iar câștigător este Innova Integration SRL, societate înființată în 2020, cu sediul social în București
  • Administrator și asociat unic este Laura Florentina Danciu
  • În primul an de funcționare, firma a raportat o cifră de afaceri de 24.000 lei, profit -54.501 lei, un angajat și datorii de 69.065 lei
  • Potrivit www.confidas.ro, Danciu mai este asociat și administrator și in Vici Evolution SRL
Consiliul Județean Constanța a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și întocmirea documentațiilor necesare obținerii tuturor autorizațiilor pentru obiectivul de investiție „Construire Corp nou – Departament «Sănătatea Mamei și Copilului», Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța“.

Valoarea contractului este de 129.999 de lei, fără TVA iar câștigător este Innova Integration SRL, societate înființată în 2020, cu sediul social în București.

Administrator și asociat unic este Laura Florentina Danciu.

În primul an de funcționare, firma a raportat o cifră de afaceri de 24.000 lei, profit -54.501 lei, un angajat și datorii de 69.065 lei.

Potrivit www.confidas.ro, Danciu mai este asociat și administrator și in Vici Evolution SRL.

Compania a încheiat 4 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.713.800 lei.

Potrivit proiectului, clădirea va avea un număr total de 365 de paturi, opt săli de operații și trei săli de naștere în care vor funcționa secțiile Pediatrie, Neonatologie, Chirurgie-Ortopedie Pediatrică și Obstetrică-Ginecologie.

Primăria Constanța a eliberat încă de anul trecut certificate de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, cu privire la investițiile ce urmează să fie făcute la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Ulterior finalizării studiilor de fezabilitate, vor fi stabilite şi sumele necesare pentru realizarea investiţiilor. finanţări externe, cu precădere europene, ori prin PNRR ori prin Programul Naţional de Sănătate.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Județean Constanța demarează licitațiile pentru construire corp nou Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii