Enel Energie SA îi furnizează energie electrică Energoterm SA Tulcea de aproape nouă milioane de lei (DOCUMENT)
Enel Energie SA îi furnizează energie electrică Energoterm SA Tulcea de aproape nouă milioane de lei (DOCUMENT)
29 Aug, 2022 13:54
ZIUA de Constanta
1755
Marime text
- Acționari ai Enel Energie SA sunt Enel SPA (Italia, Roma) - 51%, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA - 36,99% și SC Fondul Proprietatea SA - 12%.
Energoterm SA Tulcea a atribuit contractul „furnizare energie electrică“, tipul procedurii fiind negociere fără publicare prealabilă. Ofertant câștigător este Enel Energie, contractul (în valoare de 8734919.03 lei) având data 22 august a.c.
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 29 august 2022, societatea Enel Energie SA a fost înființată în anul 2007, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comercializarea energiei electrice“.
Conform Confidas.ro, în 2021 Enel Energie SA a avut o cifră de afaceri de 3.349.965.900 lei, o pierdere netă de 108.693.678 lei și 262 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 2.893.500.869 lei, un profit net de 137.760.210 lei și 250 de angajați.
Potrivit sursei citate, acționari ai Enel Energie SA sunt Enel SPA (Italia, Roma) - 51%, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA - 36,99% și SC Fondul Proprietatea SA - 12%.
Printre persoanele de conducedre sau autorizate figurează Marius Adrian Chiriac - director / director general și administrator / președinte Consiliu de Administrație, Simone Conticelli - administrator, Daniel Ortiz Noval - director, Alina Dumitrașcu - administrator, KPMG Audit SRL - auditor, Oana Mihaela Moncea - director / director financiar sau Giorgio Tatta - administrator / membru în Consiliul de Administrație.
Tot potrivit Confidas, Enel Energie SA a încheiat 895 contracte de achiziții publice în valoare totală de 350.540.400,02 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Energoterm SA Tulcea, numărându-se Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, APIA - Centrul județean Caraș Severin, Asociația GAL Microregiunea Hartibaciu, Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Colegiul Național Ștefan cel Mare Tg. Neamț, Colegiul Tehnic „Henri Coandă“ Tulcea, Colegiul Tehnic Ion Creangă, CN APM Constanța SA sau Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Sursa foto: Facebook (Energoterm SA)
Citește și:
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța cumpără materiale pentru execuția de marcaje rutiere (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii