Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federația Română de Arte Marțiale contractează servicii hoteliere în stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

ro

21 May, 2024 11:17 532 Marime text

 
  • Deviza FRAM este „Uniți pentru Artele Marțiale din România“. 
 
Federația Română de Arte Marțiale a anunțat intenția de a contracta servicii hoteliere în stațiunea Mamaia, din județul Constanța, constând în cazare cu demipensiune pentru Campionatul Național de Ashihara Karate.
 
Astfel, se solicită cazare cu mic dejun pentru perioada 22 - 26 mai 2024, în stațiunea Mamaia, pentru un număr estimat de 81 de persoane, împărțite astfel: 6 persoane – miercuri, 31 persoane – Joi, 31 persoane – Vineri, 13 persoane – Sâmbătă. Valoarea estimată a contractului e de 8.918 lei, iar data limită de depunere a ofertei este 21 mai 2024, ora 12.00.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, prețul ofertat va fi pentru patru nopți de cazare cu mic dejun pentru un numar de 81 de persoane. Plata se va efectua în lei, prin ordin de plată, in termen de 10 zile de la data primirii facturii.
 
Factura se va emite de către prestator pe suport hărtie și transmisă pe email la adresa fram_w@yahoo.com.
 
Factura va fi transmisă și în sistemul național privind factura electronica RO e-Factura, cu respectarea condițiilor și a prevederilor reglementate prin O.U.G. nr. 120/2021, precum și celelalte acte normative emise în aplicarea acesteia.
 
Pretul trebuie exprimat in Lei, fără TVA, și va include toate costurile ofertantului, directe și indirecte, legate de prestarea serviciilor care fac obiectul prezentei achiziții.
 
Prețul ofertat va fi ferm și nu poate fi modificat pe toata perioada derulării prezentei achiziții.
 
Oferta trebuie să fie valabilă cel puțin până la data de 30 mai 2024.
 
Va fi selectată oferta depusă care îndeplinește toate cerințele solicitate prin prezenta și care are prețul cel mai scăzut.
 
Oferta se va transmite prin email la adresa fram_w@yahoo.com sau direct la sediul Federației, situat în București, sector 2, Bdul Basarabia nr. 37-39.
 
„Uniți pentru Artele Marțiale din România“
 
Potriit site-ului oficial al FRAM, Federaţia Română de Arte Marţiale este persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, autonomă, neguvernamentală, apolitică și fără scop lucrativ.
 
Personalitatea juridică a FRAM este dobandită în condiţiile legii, înființată conform H.G. 297 / 21 martie 1990 și publicată în Monitorul Oficial nr. 72 din 22 aprilie 1992.
 
În conformitate cu prevederile Legii nr.69/2000, art.36 (5 ), Federaţia Română de Arte Marţiale se organizează și funcţionează în baza statutului propriu elaborat în conformitate cu prevederile acestei legi și cu statutele federațiilor internaționale corespondente.
 
FRAM este o structură sportivă de interes național, singura autorizată să organizeze si să controleze în România activitatea stilurilor de arte marţiale prevazute în art. 3 din statutul său.
 
Deviza FRAM este „Uniți pentru Artele Marțiale din România“.
 
Valorile și obiectivele FRAM sunt nucleul central al uniunii care există între componenții săi:
 
Ju – Jitsu
Qwan Ki Do
Ashihara Karate
Karate IKU
Karate SKDUN
Wado Kai Karate
Ju – Jitsu / Brazilian Jiu Jitsu.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Arte Marțiale - FRAM)
 
Citește și:
 
Au impresionat în Japonia!
Luptătorii de la Gethika Team Constanța, șase medalii la Campionatul Mondial și titluri de Excelent Fighter (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii