Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 12 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma din Braşov a primit 200 de contracte cu statul. A.T.S.A. Industry face din nou afaceri cu aeroportul de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

ro

12 Jul, 2022 00:00 2681 Marime text
  • Contractul de furnizare echipamente aeroportuare până la sediul beneficiarului, inclusiv operațiunile de instalare, punere în funcțiune, testare, școlarizare, întreținere și reparație în perioada de garanție a revenit companiei A.T.S.A. Industry SRL din Brașov
  • Valoarea finală a achiziției a fost de 190.683.45 lei fără TVA pentru furnizarea a patru cărucioare pentru bagaje și alte trei de tip cargo
  • În 2014, A.T.S.A. Industry SRL care avea alt asociat și administrator a mai derulat trei contracte cu Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“
  • În prezent firma este controlată de Răducu Adrian Onose
 


Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA a atribuit prin licitație deschisă un contract de furnizare echipamente aeroportuare.

Anunțul de participare nr. CN1041359 a fost publicat pe SEAP pe 10.04.2022 și cuprindea mai multe loturi.

Cele mai multe dintre acestea nu s-au atribuit și au fost anulate administrativ. Este vorba despre loturile privind furnizarea de airstarter, de echipament tractare handling electric, de furnizare generator electric pentru aeronave, respectiv scară pasageri autopropulsată acoperită.
Contractul de furnizare echipamente aeroportuare până la sediul beneficiarului, inclusiv operațiunile de instalare, punere în funcțiune, testare, școlarizare, întreținere și reparație în perioada de garanție a revenit companiei A.T.S.A. Industry SRL din Brașov.

Valoarea finală a achiziției a fost de 190.683.45 lei fără TVA pentru furnizarea a patru cărucioare pentru bagaje și alte trei de tip cargo, vezi secțiunea „documente”.
 
A.T.S.A. Industry, un client mai vechi al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu
 
SRL-ul are sediul social în Brașov, pe B-dul. Saturn. În 2021 a raportat o cifră de afaceri de 2.418.689 lei și un profit net de 284.931 lei la 5 angajați. Pentru același an figurează și cu datorii în valoare de 2.166.545 lei.


În prezent firma este controlată de Răducu Adrian Onose, unic asociat și administrator născut în judeţul Vaslui, oraşul Bârlad.
 
Potrivit www.confidas.ro , compania a încheiat 211 contracte de achiziții publice in valoare totală de 103.357.385,99 lei, majoritatea cu Aeroporturile din Arad, Brașov, Cluj, Sibiu, București sau Constanța.

În 2014, A.T.S.A. Industry SRL a derulat trei contracte cu Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“ pentru un utilaj de măturat și deszăpezit, în vederea achiziționării unui autobuz de pasageri cu platformă joasă și a sursei de energie GPU pentru alimentare aeronave, respectiv pentru echipamente aeroportuare.

În acel an, firma era controlată de Adina Ioana Florea.

Precizăm firma inițială a fost înființată în anul 2004, sub numele SC A.T.S.A. Consulting SRL, avându-I ca fondatori pe Ioana Adina Todor (viitoare Florea) și SC SAERO SRL, controlată la acea vreme Adrian Chebuţiu, fostul manager UCM Reşiţa.

În anul 2007, Adina Ioana Florea (fostă Todor) a preluat acțiunile de la SC Saero SRL, devenind astfel asociat unic.


În anul 2009, societatea a solicitat suspendarea activității pentru o perioadă de trei ani. Firma și-a reluat însă activitatea cu un an înainte, mai exact în 2011, pentru ca, în 2012, să-și schimbe numele în SC A.T.S.A. Industry SRL.

Cât despre actualul asociat și administrator al firmei, A.T.S.A. Industry SRL, Răducu Adrian Onose acesta a fost în 2010 administrator la Baumann Airport Technik tot din Brașov care reușise să câștige potrivit presei centrale trei contracte cu Aeroportul Internaţional Sibiu, în valoare de 1,1 milioane de euro.

Unica asociată a firmei era o femeie în vârstă de 70 de ani, o anume Maria Grigoraş. Potrivit www.confidas.ro, firma funcționează în continuare dar în prezent este controlată de Adriana Iordache.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Aeroportul International Mihail Kogălniceanu a atribuit un contract important! Cine este câștigătorul (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii