Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma lui Pericleanu, fost consilier local în Primăria Tulcea, va face curățenie în sediile Administrației Fondului Imobiliar SRL Constanța (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2024 13:54 782 Marime text
  • Contractul „Servicii de curățenie, igienă şi întreţinere curentă a clădirilor, a platourilor pietelor și a aleilor pietonale din parcul de distracții pentru o perioada de 12 luni“ a fost atribuit de Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța societății Cip Avantaj SRL.
  • Suprafața totală a contractului este de 10.032,41 mp.
 
Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța a oragnizat și desfășurat o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de curățenie, igienă şi întreţinere curentă a clădirilor, a platourilor pietelor și a aleilor pietonale din parcul de distracții pentru o perioada de 12 luni“.
 
Potrivit SEAP, contractul a fost atribuit pe data de 12 iunie societății Cip Avantaj SRL și are o valoare de 693.205,68 lei.
Contractul presupune realizarea serviciilor de curatenie, igiena si intretinere curenta in spatii aflate în administrarea A.F.I. SRL Constanta, pentru 12 luni calendaristice de la data semnarii, cu posibilitatea prelungirii in conditiile art. 222 ind.2 alin.4  din Legea nr. 98/2016.

 
Serviciile vor fi prestate în municipiul Constanța la următoarele obiective, pe o suprafața totală de 10.032,41mp.
 
- Piața Brotăcei, strada Adamclisi;
- Piața Tomis Nord, strada Cișmelei;
- Piața Tic -Tac, strada Cișmelei;
- Piața Tomis III, strada Soveja;
- Piața I.L. Caragiale, strada I.L. Caragiale;
- Bazar Eliberării, strada Eliberării/strada I.L. Caragiale;
- Birou secretaria AFI SRL, strada Dezrobirii nr.118
- Piața Grivița, strada Mihăileanu;
- Piața Pescăruș, strada Pescăruș;
- Piața Unirii, strada Răscoala din 1907, nr. 7A;
- Sediu AFI SRL, bd. Tomis, nr. 101;
- Punct de lucru - birouri AFI - strada Vârful cu Dor nr.10; 
- Pista rolleri, skateri, bicicliști - “Gravity Park”, strada Soveja - Parc Tăbăcarie;
- Grup sanitar Piața Ovidiu.
 
 
 
Despre Cip Avantaj SRL
 
 
Potrivit datelor furnizate de Termene.ro, societatea Cip Avantaj SRL a fost înființată în anul 2006 și are sediul social pe strada Gării din municipiul Tulcea și se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor”.
 
Firma are un capital social subscris de 200 de lei. Ciprian Pericleanu-Grigore este asociat unic și administrator. Acesta a avut mai multe mandate de consilier local în municipiul Tulcea din partea PNL. În prezent este membru în partidul Forța Dreptei.
 
Ciprian Grigore Pericleanu a fost declarat incompatibil de ANI, după ce firma părinţilor săi, Pericle Star SRL, a avut contracte cu municipalitatea din Tulcea. Ulterior a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie al Radionav Constanţa.
 
Firma Cip Avantaj SRL a obținut, prin negociere directă, 130 de contracte de la autorități publice locale. Printre acetea se numără:
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Tulcea, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Tribunalul Ilfov, Municipiul Constanța, Agenția Națională pentru Locuințe și altele.
 
De asemenea, firma lui Ciprian Grigore Pericleanu a câștigat și 108 licitații organizate de instituții publice. Printre acestea se numără: Administrația Fondului Imobiliar SRL, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Ministerul Finanțelor, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ministerul Administratiei si Internelor - Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări, Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti",  Direcția de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și altele.
 
În anul 2022 firma cu 25 de salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 16.171.568 lei și profit de 2.304.965 lei.
 
De asemenea, în anul 2023, Cip Avantaj SRL cu 131 de angajați a declarat o cifră de afaceri de 8.072.036 lei și un profit de 617.393 lei.
 
Pericleanu-Grigore Ciprian mai este asociat în Perigem SRL Tulcea, Anaedygem SRL Tulcea, Global Greenfor Property SRL București,  Periclestar SRL Tulcea și CP Eco Distribution SRL București.      
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:

 
Două companii împart contractul de curățenie și întreținere a sediilor și spațiilor administrate de Consiliul Județean Constanța pentru următorii 2 ani!(DOCUMENT)

 Iată cine va face curățenie la sediile SPIT Constanța! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii