Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Minex SRL, din Slobozia, contract cu Primăria Medgidia. Este vizat sistemul de iluminat public

ro

08 Sep, 2023 20:32 1359 Marime text
 

 
  • În SC Minex SRL asociat unic este Ioan Martin, care deține și calitatea de administrator.
 
Primăria Medgidia, ca autoritate contractantă, a achiziționat, prin cumpărare directă, servicii elaborare Studiu de fezabilitate (SF) cu elemente de documentație avizare pentru lucrări de intervenție DALI pentru investiția „Modernizare, extindere și optimizarea consumului energetic aferent sistemului de iluminat public în municipiul Medgidia, în conformitate cu cerințele minime menționate în CS“.
 
Valoarea cumpărării directe este de 225.000 lei (45.486,71 euro), ofertant câștigător fiind SC Minex SRL. Data publicării Serviciul Electronic de Achiziții Publice - 5 septembrie 2023. 
 
Despre SC Minex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 6 septembrie 2023, firma Minex SRL a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este la Slobozia, în județul Ialomița, iar obiectul de activitate la Ministerul de Finanțe este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
În SC Minex SRL asociat unic este Ioan Martin, care deține și calitatea de administrator.
 
În 2022, SC Minex SRL a avut o cifră de afaceri de 2.097.793 lei, un profit de 1.828.377 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că SC Minex SRL are aproape 80 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Cumpărări directe Constanța
Igma System Centre SRL Constanța va asigura dirigenția de șantier pentru lucrările de la Școala Spiru Haret, din Medgidia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii