Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flash Lighting Services SA a semnat cu Primăria Jurilovca, județul Tulcea. Traficul din comună, supravegheat și monitorizat video (DOCUMENT)

ro

13 May, 2024 13:47 510 Marime text
  • Contractul „Înființare sistem de supraveghere și management al traficului în Comuna Jurilovca“ a fost atribuit de Primăria Jurilovca societății Flash Lighting Services SA.
  • Valoarea contractului atribuit este de 1.446.935 lei.
  • Acționarii firmei sunt Frozaria Limited din Cipru, cu 60,17 % din capitalul social, Sandu Bogdan-Gabriel, cu 23,65 din capitalul social și Sandu Crina Simona, cu 16,18 % din capitalul social.
 
Primăria Jurilovca anunță că va înființa un sistem de supraveghere și management al traficului în comună. Contractul „Înființare sistem de supraveghere și management al traficului în Comuna Jurilovca“ a fost atribuit de Primăria Constanța societății Flash Lighting Services SA. Atribuirea contractului s-a făcut pe data de 8 mai 2024, valoarea acestuia fiind de 1.446.935 lei.
 
Obiectul procedurii constă în elaborare proiet tehnic, furnizare bunuri și execuție lucrări pentru “Introducerea unui Sistem centralizat de supraveghere video și monitorizare și control al traficului în comuna Jurilovca, județul Tulcea”. Soluţia va cuprinde servicii de instalare sisteme de supraveghere video pentru 30 de camere video, 3 instersecții/treceri de pietoni semaforizate și un sistem de afișare viteză autovehicule, împreună cu echipamentele aferente care vor fi achiziționate de Autoritatea Contractantă în cadrul proiectului „Planul Național de Redresare și Reziliență PNRR/2022/C10/I3, C10-13-681”.
 
Obiectivul general al proiectului constă în reducerea emisiilor GES și promovarea mobilității durabile prin implementarea unui sistem integrat de management al traficului și mobilității și impunere a regulilor, siguranță și securitate, în vederea asigurării circulației libere și în condiții de siguranță a persoanelor, cu protejarea mediului înconjurător, elemente cruciale pentru calitatea vieții cetățenilor din comuna Jurilovca și a tuturor turiștilor care vin această comună:
 
a. Proiectare sistem de supraveghere video,
b. Livrare și instalare sistem de supraveghere video,
c. Proiectare sistem de semaforizare,
d. Livrare și instalare sistem de semaforizare,
e. Proiectare sistem de panouri de mesaje variabile,
f. Livrare și instalare sistem de panouri de mesaje variabile,
g. Proiectare stații de încărcare mașini electrice,
h. Livrare și instalare stații de mașini electrice.
 
Iată structura sistemului propus:
 
1. Cameră video de supraveghere 4Mp în carcasă de exterior şi cu suport de montaj stâlp, funcție de detecție mișcare și unghi larg de vizualizare min 120 grade - 24 bucăți,
2. Cameră video de supraveghere 2Mp în carcasă de exterior şi cu suport de montaj stâlp, funcţie recunoaștere numere de înmatriculare auto în mișcare până la 130km/h - 6 bucăți,
3. Senzor pentru iluminat adaptiv  - 2 bucăți,
4. Server supraveghere video cu storage 60TB complet echipat  - 1 bucată,
5. Dulap echipamente nod central format din: server, router, switch şi sursa neintreruptibila - 1 bucată,
6. Cutii de racord instalate la baza stâlpului, echipate cu monitorizare stare cutie (ușă închisă/deschisă), sursa de alimentare cu acumulator, protecție la supratensiune, router comunicații -  21 bucăți,
7. Sistem de securitate camera server, format din: Centrală de detecție efracție, tastatură, senzor PIR dublă tehnologie, contact magnetic, senzor geam spart, cititor proximitate (cartele), sirenă de interior, comunicator ethernet şi GSM, climatizare - 1 bucată,
8. Stâlp semafor cu consolă -  4 bucăți,
9. Stâlp semafor simplu - 8 bucăți,
10. Corp semafor LED vehicule 3xD200  - 14 bucăți,
11. Corp semafor LED pietoni 2xD200 - 12 bucăți,
12. Automat Dirijare Circulație Intersecție cu 16 ieșiri, inclusiv modem GPS și conectare la server monitorizare  - 3 bucăți,
13. Dispozitiv acustic nevăzători - 12 bucăți,
14. Afisaj LED cu radar microunde  - 2 bucăți,
15. Modem GSM pentru conectare la server monitorizare - 2 bucăți,
16. Buton pietonal – funcționare cu atingere - 12 bucăți,
17. Stație de încărcare mașini electrice cu încarcare rapidă 50KW DC + 22 KW AC  - 2 bucăți,
 
 

Despre Flash Lighting Services SA


 
Societatea cu sediul social în București a fost înființată în anul 2001 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
Acționarii firmei sunt Frozaria Limited din Cipru, cu 60,17 % din capitalul social, Sandu Bogdan-Gabriel, cu 23,65 din capitalul social și Sandu Crina Simona, cu 16,18 % din capitalul social.
 
Administratorii firmei sunt: Pavel Mihai,  Totu Tudor și Vătăjelu Dan – Ovidiu. În 2022, Flash Lighting Services a raportat o cifră de afaceri de 129.174.655 de lei, profit net de 8.318.069 de lei la un număr de 150 de angajați.
 
Potrivit termene.ro, Sandu Bogdan-Gabriel mai este asociat/acționar în: Holland Development Group SA, Flash Enterprises SRL, Flash Trading House SRL,  Flash International Grup Impex SRL, Tanasiciuc V.Gheorghe - Asociație Familială.
 
La rândul ei, Sandu Crina Simona este asociat și administrator în: More Black Fashion SRL,  Holland Development Group SA,  Flash Enterprises SRL, Flash Trading House SRL,  Flash International Grup Impex SRL.
 
Nu în ultimul rând, Totu Tudor este asociat în: F.I.N.S.O. Impex SRL,  Sertec SA,  Spectrum Design SA, Totu Tudor Persoană Fizică Autorizată.
 
Vătăjelu Dan - Ovidiu
este asociat în: MNG Radiodent SRL, Solar Energy Technologies SRL,  Gsolar Lighting Concept SRL și Charging Partner SRL.
 
Firma Flash Lighting Services SA a obținut, prin negociere directă, 433 de contrcate de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Municipiul Galați,  Primăria Orașului Zărnești, Municipiul Brașov,  Societatea Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA,Municipiul Săcele, Comuna Miroslava, Comuna Bran, Comuna Apata și altele.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infiormații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Achiziția a fost suspendată. Licitația pentru gestiunea serviciului de iluminat public din Constanța se mută în instanță! (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii