Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă achiziționează acumulatori de la Caranda Baterii SRL! Detalii din contract (DOCUMENTE)

ro

16 Jun, 2024 11:32 505 Marime text



Garda de Coastă achiziționează acumulatori pentru mijloacele auto, navale, generatoare și componente periferice.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, acordul cadru este de furnizare acumulatori pentru mijloacele auto, navale, generatoare și componente periferice IT: minim 173 si maxim 2.190 acumulatori pentru mijloacele auto, navale, generatoare si componente periferice IT.
 
Tot potrivit licitatiapublica, se vor încheia contracte subsecvente lunare în cantitate minima de 10 acumulatori și cantitate maximă 100 acumulatori.
 
Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 5.000 lei și valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de maxim 50.000 lei
 
Acumulatorii vor fi livrați de SC Caranda Baterii SRL, din București, valoarea contractului fiind de puțin peste 124 mii euro (622.124 de lei).    
 
Despre SC Caranda Baterii SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 16 iunie 2024, SC Caranda Baterii SRL se ocupă de fabricarea de acumulatori și baterii, are sediul în București, și este controlată de asociații Bogdan Jeglinschi, Jeglinschi Calin – Stefan, Jeglinschi Roxana și Avramoniu Virgil – Liviu.
 
Ca administratori apar: Avramoniu Virgil – Liviu, Bogdan Jeglinschi și Jeglinschi Roxana.
 
Pentru anul 2023, cu 83 de angajați, SC Caranda Baterii SRL (având încheiate mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri netă de 97.184.500 de lei și un profit net de 9.438.055 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
 
Garda de Coastă cumpără de la Ikarus Trans SRL, din Bihor, pneuri pentru sarcină mică și mare! (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii