Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă, acord cadru cu o firmă din București pentru asigurările auto obligatorii (DOCUMENT)

ro

15 Mar, 2023 00:00 2029 Marime text
  • Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, iar valoarea totală a contractului este de 194.586,61 de lei fără TVA.

Garda de Coastă a semnat un acord cadru cu o societate din București privind asigurările auto obligatorii pentru anul 2023 la autovehiculele instituției.

Firma câștigătoare este Fast Brokers – Broker de Asigurare, cu sediul în București, pentru contract fiind depuse în total trei oferte.

Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, iar valoarea totală a contractului este de 194.586,61 de lei fără TVA.

Potrivit datelor oficiale, „contractul este de prestări de servicii, constând în asigurarea obligatorie de răspundere civila auto (RCA) a întregului parc de autovehicule aparținând Gărzii de Coastă“.

Astfel, vor fi „total autovehicule asigurate: minim 364 autovehicule și maxim 371 autovehicule“.

„Se vor încheia contracte subsecvente lunare, în funcție de data expirării polițelor conform desfășurătorului pe tipuri și categorii de autovehicule din caietul de sarcini, în cantitate minimă de 1 autovehicul și maximă de 77 autovehicule pentru fiecare contract subsecvent. Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 136 de lei și valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de maxim 73.035 lei“, potrivit Gărzii de Coastă.

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 14 martie 2023, Fast Brokers - Broker de Asigurare-Reasigurare SRL se ocupă de activităţi ale agenţilor şi brokerilor de asigurări și este controlată de Liliana Gheorghiu, cu 57,2%, și de Iulian Valentin Gheorghiu, cu 42,8%.

Administrator este Iulian Valentin Gheorghiu.

Compania Fast Brokers - Broker de Asigurare-Reasigurare SRL a încheiat 1753 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 55.151.307,39 de lei.

Printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Administrația Prezidențială, Autoritatea Navală Română, Banca Națională a României, Poșta Română, Centrul Multifuncțional de Pregătire Schengen, Clubul Sportiv Dinamo București, APIA Constanța, Garda de Coastă, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța, Municipiul Constanța și Universitatea Maritimă din Constanța.

Liliana Gheorghiu apare în Fast Concept Consulting SRL și în Ferma Ecologica Racari SRL, iar în trecut a figurat în SCOP Project Activ SRL, Mirval Nova Group Consulting SRL și în Mirval Asig - Asistent în Brokeraj SRL, radiate în prezent.

Iulian Valentin Gheorghiu apare în Fast Concept Consulting SRL, Ferma Ecologica Racari SRL, Compania Română de Asigurări -Societate de Asigurare -Reasigurare -Croma - SA- Sucursala București - Crangași (împuternicit) Compania Română de Asigurări - Societate de Asigurare-Reasigurare (Croma) SA (aflată în faliment), iar în trecut a figurat în Fast Trans LTD SRL, S.C.O.P. Project activ SRL și în Mirval Nova Group Consulting SRL, radiate în prezent.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Deces, invaliditate ori îmbolnăviri
Iată cine va asigura personalul din Forțele Navale care execută activități de parașutism și/sau de scufundare pe teritoriul național! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii