Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Constanța scoate din vistierie peste 700 de mii de euro pentru un sistem de supraveghere! Vezi cine a câștigat contractul (DOCUMENT)

ro

01 Aug, 2024 17:00 192 Marime text


Garda de Coastă, structură regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu sediul în județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția unui sistem de supraveghere.
 
Potrivit e-licitatie.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziționarea unui sistem de supraveghere individual, navă proiect OPV 6610 – MAI 0201, respectiv prestarea serviciilor de instalare și punere în funcțiune a acestuia, cu respectarea tuturor cerințelor din Caietul de Sarcini.
 
Solicitările de clarificări din partea posibililor ofertanți se vor face cu 15 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, iar autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare cu 12 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea estimată a contractului este în valoare de 3.572.150 lei (717.875,80 euro), mai precizează sursa citată. Societatea ofertantă câștigătoare este MAGAL SECURITY SISTEME SRL.
 
Despre MAGAL SECURITY SISTEME SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în municipiul București, strada Câmpinița, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „activități de servicii privind sistemele de securizare”.
Acționar este MAGAL SECURITY SYSTEMS LTD, ce deține 100% din capitalul social al companiei, cu sediul social în Israel.
Administratori sunt Blumer Emil, cetățean român, Gabay Eran, cetățean israelian și Mihalache Tudor, cetățean român.
Mihalache Tudor mai deține funcția de asociat unic și administrator al societății comerciale SECURE BUSINESS CONCEPT SRL (100%) și mai figurează ca persoană fizică autorizată.
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 298.481 lei, pierderi 1.129.715 lei și un număr mediu de 5 de angajați.
 
MAGAL SECURITY SISTEME SRL figurează cu 5 contracte câștigate – achiziții publice, pentru societăți contractante precum Garda de Coastă și Compania Națională Aeroporturi București SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, contract de peste 130.000 de lei cu Toscana Plant SRL (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii