În stația CF Constanța se instalează sistem telematic de măsurare a parametrilor electrici aferenți elementelor instalațiilor SCB exterioare (DOCUMENT)
În stația CF Constanța se instalează sistem telematic de măsurare a parametrilor electrici aferenți elementelor
05 Oct, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
1607
Marime text
- Potrivit e-licitatie.ro, sistemul telematic va avea în compunere un post central și patru posturi locale de măsurare a parametrilor instalațiilor.
CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională a atribuit contractul „Instalare sistem telematic de măsurare a parametrilor electrici aferenţi elementelor instalaţiilor SCB exterioare“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
Ofertant câștigător este SC Sargon Invest SRL, contractul (în valoare de 147.250 lei) având data 30 septembrie a.c.
Potrivit e-licitatie.ro, sistemul telematic va avea în compunere un post central și patru posturi locale de măsurare a parametrilor instalațiilor. Transferul datelor între postul central și posturile locale se va realiza atât prin sistem GSM, cât și prin conexiune directă.
Prestatorul va instala sistemul telematic în staţia Constanţa - postul central al sistemului va fi amplasat în sala de calculatoare a instalaţiei de centralizare din staţia Constanţa, iar posturile locale în teren, locaţia exactă a acestora stabilindu-se la momentul punerii în funcţiune a întregului sistem. Postul central va realiza recepția / transferul datelor precum și stocarea acestora pentru o perioadă de minimum 15 zile.
Totodată, va asigura prelucrarea și analiza datelor recepționate printr-un sistem de calcul, vizualizarea rezultatelor pe monitor și posibilitatea de imprimare a acestora. Sistemul de calcul (PC sau laptop) va avea în dotare tastatură și mouse. Alimentarea postului central se va realiza cu tensiune de 220Vca/50Hz (75Hz). Posturile de măsură locale vor avea minim două canale de date. Vor asigura emisia prin sistem GSM, respectiv transferul datelor prin cablu precum și stocarea acestora pentru o perioadă de minim 72 ore. Alimentarea acestora va fi realizată cu acumulatori care să permită o autonomie de minim 72 ore.
Despre SC Sargon Invest SRL
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată marți, 4 octombrie, societatea Sargon Invest SRL a fost înființată în anul 2003, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata de componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii“.
Conform Confidas.ro, în 2021 Sargon Invest SRL a avut o cifră de afaceri de 828.936 lei, o pierdere netă de 290.376 lei și 4 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 1.020.397 lei, un profit net de 54.166 lei și 4 angajați.
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Dorina Tatiana Covaci (50%) și Dan Marius Covaci (50%), acesta din urmă îndeplinind și calitatea de administrator. Ambii asociați mai apar (cu cotă parte 50%), într-o firmă, Viitorul Divers Construct SRL București.
Confidas informează și că Sargon Invest SRL a încheiat 81 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.370.646,82 lei, printre autoritățile contractante, în afară de CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională, numărându-se Hidroelectrica SA, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei“,Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare Comoti, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02512/C, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu“, Universitatea Națională de Arte „George Enescu“, Universitatea Politehnică din București sau Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iași.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Citește și:
Lucrări de reparații în stația CF Medgidia. Ce firmă a câștigat contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii