Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 21 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție vitală pentru intrarea persoanelor și mărfurilor din Ucraina spre România O companie din București, desemnată să realizeze documentația pentru drumul de acces spre punctul vamal Isaccea, județul Tulcea (DOCUMENT)

ro

04 Jan, 2024 17:00 1372 Marime text
  • Drumul de conectivitate între DX Măcin - Tulcea - Constanța și PTF Isaccea face legătura între drumul expres Măcin -Tulcea - Constanța, drumul național DN22 și Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea. Drumul de conectivitate reprezintă un proiect de infrastructură de transport pentru creșterea accesibilității localităților la rețeaua rutieră primară, prin reducerea timpilor de călătorie și creșterea siguranței rutiere
  • Astfel, drumul propus va crește accesibilitatea și mobilitatea din localitățile traversate, către și dinspre rețeaua rutieră primară de autostrăzi și drumuri expres a României. De asemenea, drumul va contribui și la îmbunătățirea conectivității transfrontaliere cu Ucraina, în prezentul context geopolitic tensionat
  • Câștigătorul contractului în valoare de 879.000 lei fără TVA este SMM Invest Co SRL din București
  • Unic asociat și administrator este Stoica Ionuț – Gabriel. Acesta mai figurează ca administrator și în Conex Prahova SA
  • Potrivit www.termene.ro, compania a încheiat peste 40 de contracte din achiziții publice din 2007 și până în prezent
 
 
Primăria Isaccea a atribuit un contract de servicii întocmire documentație tehnică faza SF (studii de teren, PUZ, studiu de fezabilitate, documentații necesare obținerii avizelor și acordurilor stabilite prin certificatul de urbanism, inclusiv studiu pentru ocuparea terenurilor-exproprieri și studiu de investigație arheologică) pentru obiectivul: drum acces punct vamal Isaccea.

Drumul de conectivitate între DX Măcin - Tulcea - Constanța și PTF Isaccea face legătura între drumul expres Măcin -Tulcea - Constanța, drumul național DN22 și Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea. Drumul de conectivitate reprezintă un proiect de infrastructură de transport pentru creșterea accesibilității localităților la rețeaua rutieră primară, prin reducerea timpilor de călătorie și creșterea siguranței rutiere.

Astfel, drumul propus va crește accesibilitatea și mobilitatea din localitățile traversate, către și dinspre rețeaua rutieră primară de autostrăzi și drumuri expres a României. De asemenea, drumul va contribui și la îmbunătățirea conectivității transfrontaliere cu Ucraina, în prezentul context geopolitic tensionat.
Câștigătorul contractului în valoare de 879.000 lei fără TVA este SMM Invest Co SRL din București.
 
Despre SMM Invest Co SRL

Compania înființată în 2005 are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7022 - Activități de consultanță pentru afaceri și management.

În 2022, cifra de afaceri raportată a fost de 12,153,427 lei, cu un profit de 336,777 lei și o medie de 5 angajați.


Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 75.72%.

Unic asociat și administrator este Stoica Ionuț – Gabriel. Acesta mai figurează ca administrator și în Conex Prahova SA.

Potrivit www.termene.ro, compania a încheiat peste 40 de contracte din achiziții publice din 2007 și până în prezent.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații publice
Platforma SEAP și-a revenit! Cum au fost afectate procedurile online. Anunțul SEAP
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii