Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 24 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța, achiziție de peste 230 de mii de euro! Este vizată Brigada de Operațiuni Speciale!

ro

25 May, 2024 16:30 1353 Marime text
  • Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii.
  • Conform Caietului de sarcini, prin această achiziție se urmărește dotarea a unui centru de coordonare misiuni teritoriale la Brigada Operaţiuni Speciale Constanţa care va asigura sprijin tactico-operaţional pentru buna desfășurare a misiunilor specifice.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa intenționează să achiziționeze echipamente pentru Centrul de Coordonare Misiuni la nivelul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.


Potrivit licitatiapublica.ro, data limită pentru depunerea ofertelor este 29 mai 2024, ora 14:00, iar valoarea estimată este de 1.151.260,50 de lei, aproximativ 230 de mii de euro.


Conform Caietului de sarcini, prin această achiziție se urmărește dotarea a unui centru de coordonare misiuni teritoriale la Brigada Operaţiuni Speciale Constanţa care va asigura sprijin tactico-operaţional pentru buna desfășurare a misiunilor specifice.


Achiziţia de echipamente pentru acest centru de coordonare misiuni va fi compusă din: echipamente/dotări (componente hardware, software şi alte echipamente, intalare, configurare, punere în funcţiune şi testarea echipamentelor, potrivit sursei.


Criteriile de atribuire se vor stabili pe baza celui mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare componentă a caietului de sarcini.



„Evaluarea ofertelor se realizează prin acordarea, pentru fiecare ofertă în parte, a unui punctaj rezultat ca urmare a aplicării algoritmului de calcul stabilit în documentația de atribuire. Clasamentul ofertelor se stabilește prin ordonarea descrescătoare a punctajelor respective, oferta câștigătoare fiind cea de pe primul loc, respectiv cea cu cel mai mare punctaj. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, și oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică. Va fi declarată câștigătoare oferta care va obține cel mai mare punctaj general după aplicarea
criteriilor tehnico-economice pentru Centru coordonare misiuni Constanța - echipamente /dotări (componente hardware, software şi alte echipamente, instalare, configurare, punere în funcţiune şi testarea echipamentelor)“, conform Caietului de sarcini.
 

Despre IPJ Constanța

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii.


Echipa managerială a IPJ Constanța


Chestor de poliție Dumitru Bîltag – împuternicit șef al inspectoratului

Comisar-șef de poliție Nicolae Simion - adjunct al șefului inspectoratului

Comisar-șef de poliție Daniel Ovidiu Cătană – împuternicit adjunct al șefului inspectoratului.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Vine vara!
IPJ Constanța cumpără mii de kit-uri pentru depistarea în salivă a substanțelor stupefiante!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii