Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru achiziționarea de aparate de aer condiționat pentru centrele din cadrul DGASPC Constanta (DOCUMENT)

ro

28 Jul, 2024 15:34 137 Marime text
Sediul DGASPC Constanța. Sursa foto: Facebook/DGASPCDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a lansat un anunț de participare la licitație pentru furnizare și montare aparate de aer condiționat la centrele din cadrul DGASPC Constanta.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului este estimată la 142.568 lei. RON

Licitația va avea loc în data de 31 iulie 2024 ora 12:00.

Este vorba despre furnizare și montare a unui număr de 71 aparate de aer condiționat la centrle din cadrul DGASPC Constanta. Termenul de livrare și montaj este de 15 zile de la data semnării contractului.Transportul și toate cheltuielile de montare sunt în sarcina furnizorului.

Durata contractului este pe o perioadă de 30de zile de la data semnării contractului. Prețul va rămăne ferm pe toată durata derulării contractului. Plata se va efectua prin Ordin de plata în contul prestatorului deschis la Trezorerie, în termen de maxim 30 zile de la data încărcării facturii fiscale în programul E-Factura. În cazul în care, din vina sa exclusivă, prestatorul nu reuşeşte să-şi îndeplinească obligaţiile asumate potrivit termenelor stabilite, atunci achizitorul are dreptul de a deduce, respectiv de a calcula şi a percepe penalităţi o suma de bani, conform prevederilor Legii nr.72/2013 și OG nr.13/2011. Penalităţile se calculează pentru fiecare zi de întârziere de la data la care lucrările trebuiau executate şi până la data îndeplinirii efective a obligaţiei, sau după caz, până la rezilierea contractului. Dovada neexecutării obligaţiei îl scuteşte pe achizitor de proba prejudiciului suferit.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

DGASPC licitează pentru bonuri valorice de carburant auto pentru persoanele cu dizabilități 2024 (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii