Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

ro

21 May, 2024 17:00 1195 Marime text
  • Achiziția a fost estimată și atribuită la valoarea de 6.522.500 lei fără TVA, respectiv 1.305.500 euro fără TVA companiei bucureștene Q Group Proiect SRL
  • Firma are sediul în București și a raportat în 2023, o cifră de afaceri de 1,461,512 lei, profit de 454,622 lei la un număr de 3 angajați
  • Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 205.18%, potrivit www.termene.ro.
  • Asociații firmei sunt Silvia-Cosmina și Constantin Goagea
 




Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul cazinoului Constanța.

Achiziția a fost estimată și atribuită la valoarea de 6.522.500 lei fără TVA, respectiv 1.305.500 euro fără TVA companiei bucureștene Q Group Proiect SRL.
 
Q Group Proiect SRL
 
Firma are sediul în București, a fost înființată în 1997 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7111 - Activități de arhitectură.

Cifra de afaceri a companiei a fost de 1,461,512 lei în anul 2023 iar profitul de 454,622 lei la un număr de 3 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 205.18%, potrivit www.termene.ro.

Asociații firmei sunt Silvia-Cosmina și Constantin Goagea iar bărbatul are și calitatea de administrator al companiei care mai figurează cu alte 10 contracte din achiziții publice directe.

Obiectul prezentului contract îl constituie achiziția serviciilor necesare pentru realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazino Constanța care va include (sălile de expunere, recepția, garderobe), pentru spațiile expoziționale din subsol, parter și etaj (213 m2), o expoziție cu caracter permanent - la subsol, cu tematică legată de istoria naturală și a ecosistemului marin, incluzând circuit și spatiu cu acces public general. De asemenea se va amenaja o expoziție cu caracter permanent - la parter, având tematica generală legată de istoria Cazinoului, cu sub-teme precum curentul Art Nouveau în România, personalități istorice, inginerul Anghel Saligny, istoria Portului Constanța, a navigației maritime iar la etaj va fi configurată o expoziție temporară a cărei tematică va gravita în jurul vieții artistice a Cazinoului.

Termenul de realizare și montare a expozițiilor este iulie 2024.

Totodată, vă reamintim, Primăria Constanța a atribuit luna trecută și un contractul de servicii de consultanță de specialitate (expert cooptat) în cadrul procedurii de achiziție publică pentru „Realizarea conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazino Constanța”, în valoare de 7.500 lei fără TVA (n.r. prestatorul nu este plătitor de TVA) care a  revenit companiei Cultural Consulting SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Materialul a fost documentat cu informații pe www.termene.ro.


 
Citește și:

Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii