Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a atribuit două contracte de reparații pentru suma de peste 11 milioane de lei (DOCUMENTE)

ro

19 Jul, 2024 17:00 166 Marime text
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a atribuit două contracte firmei Ovo Design Furniture Group SRL
  • Primul contract adjudecat de societate este „lucrări de reparații curente la pavilionul B din cazarma 1369 Constanța (inclusiv dotări)”
  • Al doilea contract prevede lucrări de reparații curente la amfiteatrele E122, E121 și EP 26 din pavilionul E din cazarma 1369 Constanța (inclusiv dotări)
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a atribuit două contracte firmei Ovo Design Furniture Group SRL.
 
Primul contract adjudecat de societate este „lucrări de reparații curente la pavilionul B din cazarma 1369 Constanța (inclusiv dotări)”.
 
Valoarea acestei achiziții este egală cu 8.265.699,31 de lei, fără TVA.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța și Ovo Design Furniture Group SRL au încheiat contractul la data de 17 iulie 2024, iar data apariției în SEAP este 18 iulie.
 
Al doilea contract prevede lucrări de reparații curente la amfiteatrele E122, E121 și EP 26 din pavilionul E din cazarma 1369 Constanța (inclusiv dotări).
 
Costul acestei achiziții este egal cu 3.607.549,99 de lei.
 
În total, Ovo Design Furniture Group SRL a obținut 11.873.249,3 lei pentru cele două contracte.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța și Ovo Design Furniture Group SRL au încheiat contractul la data de 17 iulie 2024, iar data apariției în SEAP este 18 iulie.
 
Despre Ovo Design Furniture Group SRL
 
Termene.ro, platformă consultată vineri, 19 iulie 2024, arată că societatea are sediul în județul Ilfov, funcționează din anul 1995 și obiectul de activitate este „fabricarea de mobilă n.c.a.”
 
Ovo Design Furniture Group SRL este controlată de Iforas Limited – firmă din Cipru – și de Nicolae Cincă.
 
Panait – Niky Danielopol apare ca administrator.
 
Nicolae Cincă mai este, potrivit Registrului Comerțului, în firmele: Bratia Decor SRL (radiată), Design Center SRL (radiată), Geomani Design SRL (radiată), Georgi Design SRL (radiată), Mobilier Ovo Design SRL (radiată), Rovo Interior Design SRL (radiată) și Moara cu Noroc Gogoșari SRL.
 
Panait – Niky Danielopol mai apare în: Bratia Decor SRL (radiată), Fara SRL (radiată), Interchitila SRL (radiată), Montana M.M. SRL (radiată), Mobilier Ovo design SRL (radiată).
 
În ultimul an fiscal, Ovo Design Furniture Group SRL a avut o cifră de afaceri egală cu 55.167.178 de lei, un profit egal cu 1.552.350 de lei și 214 angajați.
 
Potrivit termene.ro, firma a câștigat 426 de cumpărări directe și 94 de achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără platformă pentru măsurarea radiațiilor electromagnetice ale echipamentelor. Iată de la cine (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii