Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Achiziție de aproape 550.000 de euro a Șantierului Naval Mangalia. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

16 May, 2024 17:00 887 Marime text
  • Șantierul Naval Mangalia SA și Terra Palfinger au parafat contractul la data de 8 mai 2024, iar pe 13 mai 2024 a fost publicat în SEAP
 
Șantierul Naval Mangalia SA a organizat o licitație pentru achiziționarea unei automacarale.
 
Firma câștigătoare este Terra Palfinger.
 
Suma pusă la bătaie de autoritatea contractantă este de 2.725.000 de lei, echivalentul a aproximativ 550.000 de euro, conform cursului actual. Inițial, prețul era estimat la 4.000.000 de lei.
 
După cum se arată în descrierea succintă, Șantierul Naval Mangalia SA cumpără o autospecializată macara N3 cu sarcina maximă la cârlig de 50 t la raza de lucru de 3 m în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini. Autospecializata va trebui sa îndeplinească condiții de fiabilitate, securitate, echipare, mediu protecție in conformitate cu ultimele standarde si norme de poluare in vigoare. Automacaraua trebuie sa fie nouă, să nu utilizeze părți componente ale unor elemente folosite anterior. La livrare, automacaraua va avea omologările complete pentru autovehicule, acordate de autoritățile competente cu certificat de omologare de tip R.A.R.
 
În descrierea achiziției publice se precizează că autoritatea contractantă dorește să achiziționeze o automacara 50 tf, pe pneuri, nouă, neutilizată, acționată hidraulic, cu braț telescopic, cabină separată de operare pentru macaragiu și contragreutate fixă, care va deservi platformele de lucru unde nu există mijloace de ridicat situate în afara halelor de producție, inclusiv depozitul de materiale.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 
Șantierul Naval Mangalia SA și Terra Palfinger au parafat contractul la data de 8 mai 2024, iar pe 13 mai 2024 a fost publicat în SEAP.
 
Despre Terra Palfinger
 
Conform termene.ro, Terra Palfinger SRL a fost fondată în anul 2007, are sediul în Tunari, județul Ilfov, iar obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții”.
 
Societatea a realizat în 2022 o cifră de afaceri de peste 55.000.000 de lei, un profit de aproximativ 5.000.000 de lei și a avut 35 de angajați.
 
Asociat în Terra Palfinger SRL este Terra România Utilaje de Construcții SRL, iar administratorul este Bogdan – Constantin Lupu.
 
Potrivit termene.ro, Terra România Utilaje de Construcții SRL mai este asociat și în Rent – All România SRL. Bogdan – Constantin Lupu este prezent și în Lupu 99 SRL.
 
Sursa citată arată că Terra Palfinger SRL a obținut 62 de achiziții directe și 23 de achizții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Achiziții Constanța Șantierul Naval Mangalia SA achiziționează automacara 50 tf pe pneuri cu acționare hidraulică a contragreutății (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii