Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Administrația Canalelor Navigabile face reparații la Coloana Duc D'Alb (DOCUMENTE)

ro

21 Jul, 2024 12:14 179 Marime text


Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția serviciilor de remediere a avariei la Duc d'Albi, la Frontul de așteptare al navelor CDMN, pentru malul stâng.

Conform licitatiapublica.ro, licitația va avea loc pe data de 24 iulie 2024, iar valoarea estimativă a contractului este de 568.945,43 lei.

Obiectul contractului constă în lucrări de intervenție pentru Coloana Duc D'Alb nr. 2, avariată, mai exact realizarea unei noi coloane Duc D'Alb (coloană metalică independentă), care se va executa la cca. 3m distanță de Duc D'Albul nr. 2 avariat (D.D.4 - în proiect 2012). De asemenea, așa cum se recomandă în Expertiza Tehnică, această coloană se va afla la distanță d = 37m (interax) față de Duc D'Albul nr. 1 (D.D. 5 - în proiect 2012) și la d = 3m (interax) față de Duc D'Alb nr. 2 (D.D.4 - în proiect 2012).

Condițiile de participare se aplică potrivit documentației de atribuire nr. 13935/13.06.2024.

Potrivit sursei citate, printre criteriile de atribuire ale contractului se numără și societatea comercială ce oferă prețul cel mai scăzut.

În secțiunea Documente puteți consulta în integralitate documentul de atribuire cât și anunțul de publicitate
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Județul Constanța Câți bani oferă Primăria Ion Corvin pentru un drum de beton (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii