Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a cumpărat echipamente aeroportuare de la o firmă din Brașov (DOCUMENT)

ro

10 Jun, 2024 13:43 723 Marime text


S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a organizat o licitație pentru atribuirea contractului „furnizare echipamente aeroportuare”.
 
Firma câștigătoare este ACME Solutions, care a obținut suma de 3.217.609 lei de la autoritatea contractantă. Pe lângă furnizarea echipamentelor aeroportuare, firma va asigura și mentenanța și reparația în perioada de garanție.
 
Contractul este împărțit în două loturi, astfel:
  • Lot 1 - încălzitor/condiționer avion - 1 buc
  • Lot 2 - remorcă Cargo Dolly - 10 buc
 
Pentru primul lot, criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate - preț, iar pentru al doilea lot, s-a ținut cont de prețul cel mai scăzut.
 
S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA și ACME Solutions au încheiat contractul la data de 29 mai 2024, iar data publicării anunțului de atribuire în SEAP a fost 7 iunie 2024.
 
Despre ACME Solutions
 
Conform termene.ro, platformă consultată luni, 10 iunie 2024, ACME Solutions SRL a fost fondată la data de 13 iulie 2005, are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente”, iar sediul este pe strada Brândușelor nr. 94, în Brașov.
 
În anul 2023, societatea a raportat că a obținut un profit egal cu 3.723.695 de lei, a realizat o cifră de afaceri egală cu 13.738.153 de lei și a avut patru salariați.
 
Potrivit sursei menționate, Mihai-Cosmin Ciobanu este atât asociatul unic, cât și administratorul ACME Solutions SRL.
 
Tot termene.ro arată că ACME Solution SRL are adjudecate 14 cumpărări directe și 25 de achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Marro Electric Systems SRL furnizează grup electrogen la Aeroportul Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii