Licitații Constanța Afaceriști din Germania vor să livreze Academiei Navale echipamente pentru identificarea minelor marine (DOCUMENTE)
Licitații Constanța: Afaceriști din Germania vor să livreze Academiei Navale echipamente pentru identificarea
30 Aug, 2023 17:00
ZIUA de Constanta
1450
Marime text
- Sea Machines Robotics, dar și asocierea formată din Autonomous Flight Technology R&D SRL (leader) și Tehnopro Engineering SRL au depus oferte pentru contractul cu Academia Navală Mircea cel Bătrân.
- Contractul vizează achiziționarea unor echipamente și sisteme pentru identificarea minelor marine.
- În Secțiunea Document pot fi consultate Declarația de participare, dar și anunțul publicat în SEAP cu privire la lansarea procedurii.
Alături de oferta depusă de afaceriștii din Germania, s-au mai înscris la licitație și două firme din România, în asociere. Este vorba despre asocierea formată din Autonomous Flight Technology R&D SRL (leader) și Tehnopro Engineering SRL.
Informațiile privind ofertele depuse au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Conform sursei citate, Sea Machines Robotics este reprezentată de Peter Holm.
Despre Sea Machines Robotics
Potrivit site-ului oficial al companiei germane, Peter Holm este directorul european al Sea Machines Robotics.
Societatea are sedii în Statele Unite, Germania și Danemarca.
Sea Machines Robotics a fost fondată în 2015 și se ocupă de dezvoltarea tehnologiilor computerizate navale.
Despre Autonomous Flight Technology R&D SRL
Potrivit termene.ro, platfromă consultată la data de 30 august 2023, Autonomous Flight Technology R&D SRL a fost înființată în 1997, are sediul social în București, pe strada Traian, nr. 152 și se ocupă de cercetare-dezvoltare în alte științe naturale și inginerie.
Firma are un punct de lucru și în localitatea ilfoveană Clinceni.
Asociați sunt Emanuel Popp și Ionel Mîndru, ambii fiind și administratorii societății.
Numele celor doi se regăsesc și în A.F.T. Design SRL București, iar Emanuel Popp figurează și în Hera Communication Company SRL și Popp E. Emanuel Persoană Fizică Autorizată, ambele din București.
În 2022, Autonomous Flight Technology R&D SRL a declarat 28 de angajați, pierderi peste 410.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 2,9 milioane de lei.
Potrivit Confidas.ro, Compania Autonomous Flight Technology R&D SRL a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 320.397,64 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Aeroclubul României, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Universitatea Politehnică din București, dar și altele.
Despre Tehnopro Engineering SRL
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 30 august 2023, Tehnopro Engineering SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în București, pe strada Stăruinței, nr. 2 și se ocupă de repararea mașinilor.
Firma are un punct de lucru și în județul Călărași.
Asociați sunt Augustin Lupu și Violeta Lupu, primul fiind și administratorul societății, iar numele său regăsindu-se și în Tag Industry Partners SRL Prahova.
În 2022, Tehnopro Engineering SRL a declarat opt angajați, profit aproape 230.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 4,34 de milioane de lei.
Potrivit Confidas.ro, compania Tehnopro Engineering SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 66.670 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj, Secretariatul General al Guvernului, UM 01178 și UM 01357 București.
Despre licitație
Amintim, Academia Navală Mircea cel Bătrân UM 02192 Constanța a anunțat lansarea licitației deschise pentru achiziționarea unor echipamente și sisteme pentru identificarea minelor marine.
Valoarea achiziției se ridică la peste 560.000 de euro și este vorba despre „Echipamente și materiale pentru Sistem bazat pe vehicule autonome aeriene și maritime, pentru identificarea minelor marine și suportul echipei de intervenție în misiunea de neutralizare - ASMINES (2023) - PSCD 2023“.
Informațiile privind lansarea licitației au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală estimată pentru acest contract este de 2.773.109,24 de lei fără TVA, adică peste 560.000 de euro, la cursul actual.
Contractul va fi atribuit în urma unei licitații deschise, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț, iar durata contractului este de cinci luni.
În prezent, procedura se află în faza evaluării financiare a ofertelor.
În Secțiunea Document pot fi consultate Declarația de participare, dar și anunțul publicat în SEAP cu privire la lansarea procedurii.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Licitații Constanța
Academia Navală cumpără cu peste 560.000 de euro echipamente pentru identificarea minelor marine (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii