Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Ara Success Factory SRL și Cybersofconstruct SRL livrează mobilier și echipamente digitale pentru Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr, din Corbu (DOCUMENT)

ro

25 Jun, 2024 17:00 435 Marime text
Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr Corbu. Sursa foto: Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr Corbu
  • Atribuirea contractului s-a făcut prin licitație deschisă.
Ara Success Factory SRL, din Hârșova,  și Cybersofconstruct SRL, din Valu lui Traian, și-au adjudecat de la Primăria Corbu contractele vizând livrarea de mobilier și echipamente digitate pentru Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractelor pentru cele două loturi s-a făcut prin licitație deschisă.
 
Ara Succes Factory SRL și-a adjudecat Lotul 2, vizând livrarea de mobilier școlar, tablă magnetică, bibliotecă, dulapuri, mingi, laptop-uri și alte echipamente.
 
Denumirea contractului este „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale Școala Gimnazială «Gheorghe Lazăr» Corbu - Lot 2- Achiziții echipamente digitale, mobilier școlar, mobilier și materiale cabinete școlare, mobilier și materiale sportive a unei săli de sport“.
 
Valoarea totală a contractului este de 462.144,18 lei fără TVA, adică peste 90.000 de euro, la cursul actual, inițial achiziția fiind estimată la 462.376,6 lei fără TVA.
 
Pentru acest lot a fost depusă o singură ofertă, conform SEAP, făcându-se precizarea că nu este posibilă subcontractarea.
 
La rândul său, Cybersofconstruct SRL și-a adjudecat Lotul 1 vizând furnizarea echipamentelor IT.
 
Denmirea achiziției este „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale Școala Gimnazială «Gheorghe Lazăr» Corbu-Lot 1 Echipamente IT“.
 
Valoarea totală a contractului este de 350.634,99 de lei fără TVA, adică peste 70.000 de euro, inițial achiziția fiind estimată la 350.717,57 de lei fără TVA.
 
Conform SEAP, pentru acest lot au fost depuse trei oferte, doar două fiind admisibile.
 
Despre Ara Success Factory SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 25 iunie 2024, Ara Success Factory SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în Hârșova, pe strada Vadului și se ocupă de comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
Firma are un punct de lucru în Hârșova.
 
Asociat unic figurează Andreea Raluca Moise-Toma, iar administrator este Marius Moise-Toma.
 
Cei doi figurează și ca administratori ai Biograminis Cooperativa Agricolă din Hârșova și dețin fiecare câtre o întreprindere individuală.
 
Potrivit termene.ro, Ara Success Factory SRL figurează doar cu contractul încheiat acum cu Primăria Corbu.
 
În 2023, Ara Success Factory SRL a declarat doi angajați, profit aproape 84.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,44 de milioane de lei.
 
Despre Cybersofconstruct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 25 iunie 2024, Cybersofconstruct SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în Valu lui Traian, pe strada Basarabiei, nr. 6A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator al Cybersofconstruct SRL este Oana Daniela Dumitru, al cărei nume se leagă și de D Smart IT SRL.
 
Cybersofconstruct SRL figurează cu 20 de achiziții directe (Școala Gimnazială Adrian V. Rădulescu, Școala Gimnazială Nichita Stănescu Mereni, Comuna Moldovița, Școala cu clasele I-VIII Pircovaci Iași printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Comuna Corbu și Comuna Gârliciu autorități contractante).
 
În 2023, societatea a declarat trei angajați, profit peste 70.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 764.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Comuna Corbu cumpără echipamente IT, echipamente digitale și mobilier școlar pentru Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr, din localitate (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii