Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Autoprima Serv SRL modernizează trei străzi din Limanu cu 880.000 de euro (DOCUMENT)

ro

12 Jul, 2024 17:00 521 Marime text
  • Durata de execuție a lucrărilor este de maxim două luni de zile.
Autoprima Serv SRL și-a adjudecat de la Primăria Limanu contractul de circa 880.000 de euro pentru modernizare străzilor Ion Creangă, Căminului 2 și Căminului 1, din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că pentru acest contract au fost depuse patru oferte.
 
Valoarea totală a contractului adjudecat de Autprima Serv SRL este de 4.379.999,99 de lei fără TVA, adică peste 880.000 de euro, la cursul legal, inițial achiziția fiind estimată la 4.736.012,77 de lei fără TVA.
 
Denuimrea achiziției este „Contract Execuție lucrări «Modernizare str. Ion Creangă, Căminului 2 (tronson între str. Bradului și str. Lacului) și Căminului 1 (tronson între str.Bradului și str. Lacului) și Căminului 1 (tronson între str.Bradului)“.
 
În descrierea achiziției se arată că „obiectul contractului ce rezultă din această procedură constă în execuția lucrărilor de modernizare a străzilor Ion Creangă, Căminului 1 și Căminului 2, situate în satul Limanu, comuna Limanu“
 
Durata de execuție a lucrărilor este de maxim două luni de zile.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în SEAP.
Despre Autoprima Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 12 iulie 2024, Autoprima Serv SRL a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 181 bis.
 
Firma are un punct de lucru și în Ovidiu, județul Constanța.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Adrian Balagiu și Iudit Balagiu.
 
Numele lui Adrian Balagiu figurează și în Road Mix Technology SRL București și Roadmax Construct SRL Constanța.
 
Autoprima Serv SRL figurează cu 103 achiziții directe (Confort Urban SRL, Orașul Techirghiol, Comuna Cobadin, Comuna Costinești printre autoritățile contractante) și 212 contracte publice (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Comuna Limanu, Orașul Eforie, Municipiul Medgidia, Municipiul Tulcea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Autoprima Serv SRL a declarat 204 angajați, profit peste 25,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 198,8 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Consult Primo Partener SRL a bătut palma cu Primăria Limanu. Iată ce va furniza firma (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii