Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română, achiziție de servicii de comunicații date fixe tip VPN și monitorizare (DOCUMENT)

ro

16 May, 2024 14:59 465 Marime text

 
  • Valoarea contractului este de peste 425.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Vodafone Romania SA.  
 
Autoritatea Navală Română, ca autoritate contractantă, cu sediul în Constanța, a atribuit contractul „Servicii de comunicații date fixe tip VPN și monitorizare“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 39030 / 26 apr. 2024 este de 425.880 lei, ofertant câștigător fiind firma Vodafone Romania SA.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de achiziționarea de servicii de comunicații publice, date fixe, VPN și monitorizarea pro activă a acestora.
 
Scopul achiziției este asigurarea necesarului de servicii de comunicații în vederea funcționării în bune și sigure condiții a sistemelor instituției, bază a proceselor administrativ-operative.
 
Potrivit sursei citate, obiectivul general al ANR este menținerea unui sistem de comunicații funcțional, unitar, securizat, flexibil, scalabil, redundant, în concordanță cu legislația și standardele specifice domeniului, care să asigure necesarul optim de comunicații conform cerințelor de operative / strategice existente precum și perspectivelor de dezvoltare ale ANR.
 
Principalele obiective specifice avute în vedere sunt:
 
- Asigurarea continuității serviciilor de comunicații necesare instituției în cazul apariției unor evenimente tehnice prevăzute / neprevăzute sau calamități;
 
- Perturbarea minimă a activității ANR.
 
Despre SC Vodafone Romania SA

Potrivit Recom, platformă consultată joi, 16 mai 2024, firma Vodafone Romania SA a fost înființată în anul 1996, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit)“.  
 
Acționari în SC Vodafone Romania SA sunt Vodafone International Holdings BV (Țările de Jos), cota de participare la beneficii şi pierderi: 0,000001% / 0,000001%, și Vodafone Europe B.V. (Țările de Jos), cota de participare la beneficii şi pierderi: 99,999999% / 99,999999%.
 
Calitatea de administratori o au: Achillefs Kanaris (Grecia), Liam O’Brien (Irlanda) și Maria Remedios Orrantia Perez (Spania). 

În 2022, Vodafone Romania SA a avut o cifră de afaceri de 4.695.157.165 lei, o pierdere de 121.899.297 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.970.
 
Platforma termene.ro informează că Vodafone Romania SA are în jur de 5.500 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 630 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 15 mai 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Cumpărări directe Constanța
O firmă din Valu lui Traian execută o lucrare la subsolul clădirii Autorității Navale Române (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii