Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Centrul de Recuperare „Artemia“ Techirghiol, din subordinea DGASPC, reabilitat de Remont SRL (DOCUMENT)

ro

03 Jul, 2024 14:58 434 Marime text
  • Contractul „Lucrări de proiectare, achiziționare și montare echipamente, instalație termică și instalatie utilizare gaze la Centrul de Recuperare Artemia Techirghiol“ a fost atribuit de DGASPC Constanța societății Remont SRL.
  • Achiziția în valoare de 533.639,94 lei, a fost atribuită pe data de 27 iunie.
  • Remont SRL este deținută de asociații Gabriela Lupulescu și Marian Ostașu, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
  • Gabriela Lupulescu este administratorul societății.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a anunțat, pe SEAP, numele agentului economic care a obținut contractul „Lucrări de proiectare, achiziționare și montare echipamente, instalație termică și instalatie utilizare gaze la Centrul de Recuperare Artemia Techirghiol“.  Achiziția în valoare de 533.639,94 lei, a fost atribuită pe data de 27 iunie societății Remont SRL.
 
Lucrările propuse au drept scop îmbunătațirea condițiilor de viață din punct de vedere al siguranței și al creșterii gradului de confort și adaptabilitate a spatiilor la nevoile concrete ale beneficiarilor, conform Legii nr. 448/2006, republicată, privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, cu modificările și completările ulterioare, a ordinului nr. 82 din 16 ianuarie 2019, privind aprobarea standardelor specifice minime de calitate obligatorii pentru serviciile sociale destinate persoanelor adulte cu dizabilități.
 
Pentru a se asigura caldura și apa caldă la parametri optimi beneficiarilor din CRRN Artemia este necesar să se realizeze instalația termică interioară și instalația de utilizare gaze. Lucrările din obiectul achizitiei includ:

- proiectul instalației termice interioare pentru fiecare clădire (Casa A, Casa B, Casa C, Corpul D);
- achiziționarea echipamentelor termice, a materialelor necesare și montarea lor;
- execuție probe și punere în funcțiune a instalațiilor ce se vor executa;
- instalații electrice de alimentare și comandă a echipamentelor termice pentru fiecare clădire;
- autorizarea ISCIR a echipamentelor;
- proiectarea și execuția instalatiei de utilizare gaz.
 
 
Despre Remont SRL
 
 
Înființată în anul 1992, firma are sediul social pe Aleea Garofitei, Nr. 11A, Constanța și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.

Remont SRL este deținută de asociații Lupulescu Gabriela și Ostașu Marian, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Lupulescu Gabriela  este administratorul societății.
 
Potrivit termene.ro, Lupulescu Gabriela mai este asociat unic și administrator în  Energo-Consult SRL Constanţa, asociat unic și administrator în Prod Construct Company SRL Constanţa, asociat și administrator în Remont-Termosan SRL Constanța și administartor în Gedo Constanţa. La rânsul său, Ostașu Marian este asociat în Remont-Termosan SRL Constanța.
 
Firma a obținut 688 de contracte, achiziții directe, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Liceul Tehnologic Gheorghe Miron Costin, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța,  Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța.
 
În anul 2023, firma cu 31 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.602.418 de lei și un profit de 383.490 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost publicate și informații de pe termene.ro
.
 
Citește și:
 
Contract de 400.000 de lei, atribuit de DGASPC Constanța: Ansamblul CabR Aristotel din Techirghiol va fi reabilitat de Europest Company SRL (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Romflex Sistem SRL va furniza sisteme PC complet intitulate pentru DGASPC Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii