Licitații Constanța Centrul de Scafandri, o nouă licitație pentru achiziționarea unei platforme pentru scafandri. Contract estimat la 2,5 milioane de euro (DOCUMENT)
Licitații Constanța: Centrul de Scafandri, o nouă licitație pentru achiziționarea unei platforme pentru scafandri.
09 Sep, 2023 16:19
ZIUA de Constanta
1737
Marime text
- Centrul de Scafandri Constanța a scos din nou la licitație contractul pentru platforma plutitoare.
- În Secțiunea Document poate fi consultat noul anunț publicat în SEAP.
Informațiile privind scoaterea din nou a contractului la licitație au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este tot de 12.605.042,02 lei fără TVA, la fel ca precedenta, adică peste 2,55 milioane de euro, la cursul actual.
Tot în SEAP se arată că licitația precedentă a fost anulată automat la data de 29 august 2023 „deoarece la data limită de depunere a ofertelor niciunul dintre ofertanții înscriși nu a criptat oferta financiară / sau nu a răspuns la toți factorii de evaluare electronici, după caz“.
Se precizează în datele oficiale că „platforma plutitoare pentru scafandri reprezintă componenta principală pentru proiectul de cercetare-dezvoltare «Dezvoltarea unui poligon complex pentru formarea, pregătirea și antrenarea scafandrilor profesioniști»“.
„Pregătirea continuă a scafandrilor profesioniști, la standarde internaționale, crearea reflexelor și automatismelor necesare în desfășurarea activităților subacvatice pe care aceștia le desfășoară în Centrul 39 Scafandri, impune dezvoltarea unui poligon subacvatic complex“, au arătat reprezentanții Centrului de Scafandri Constanța.
„Platforma plutitoare multirol este destinată formării, pregătirii și antrenării scafandrilor militari și civili. Platforma plutitoare va fi tractată, la nevoie, în alte raioane de intervenție, cu toate dotările specifice și cu echipa completă de scafandri, adaptându-se nevoilor misiunilor. Platforma plutitoare amplasată la suprafața poligonului subacvatic asigură suportul logistic pentru toate cele trei module subacvatice principale“, se mai arată în datele oficiale.
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
Persoanele din cadrul Autorităţii contractante cu funcţie de decizie referitoare la organizarea, derularea şi finalizarea prezentei proceduri de atribuire, în sensul prevederilor art. 60 și art. 167 lit. e) din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare:
Conducătorul autorităţii contractante: Rădulescu Fănel -comandant;
Membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante care au legătură cu procedura de atribuire: Robu Adrian-Vasile - Locţiitor al comandantului, Pap Mihaela– Șef Birou Financiar (p/contabil șef); Trandafir Anca-Mădalina - consilier juridic;
Alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentaţiei de atribuire si/sau procedura de atribuire :
Comisia de evaluare:
Preşedinte cu drept de vot:
Lt. Cdor Agape Adriana-Georgiana– Șef Laborator de cercetare pătrundere sub apă - responsabil derulare contract
Membri :
Cpt. Oancea Bogdan-Cristian - Șef laborator formare scafandri si pregatire parasutisti
Cpt. Vlad Elena-Amelia - Șef Birou Achiziții
Lt. Chiriac Octavian Gabriel – ofițer specialist la Biroul Operații
Pcc ing. Onţică Adrian– inginer în cadrul LCPSA – Laborator de cercetare pătrundere sub apă
Membri de rezervă:
Lt. cdor Popovici Constantin-Ovidiu - Șef laborator pregatire și antrenare scafandri de lupta și EOD
Pcc ing. Rus Simona – Elena– inginer în cadrul LCPSA – Laborator de cercetare pătrundere sub apă
Pcc ing. Gordeș Alexandra - Nicoleta– inginer în cadrul LCPSA – Laborator de cercetare pătrundere sub apă
Pcc ec. Vlad Elena-Loredana– economist în cadrul Birou Achiziții
În Secțiunea Document poate fi consultat noul anunț publicat în SEAP.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Igma System Centre SRL Constanța va asigura dirigenția de șantier pentru lucrările de la Școala Spiru Haret, din Medgidia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii