Licitații Constanța CNC Romcenter SRL București livrează mobilier urban inteligent în Medgidia, cu peste 390.000 de euro (DOCUMENT)
Licitații Constanța: CNC Romcenter SRL București livrează mobilier urban inteligent în Medgidia, cu peste
07 Apr, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
1119
Marime text
- CNC Romcenter SRL București este deținută și administrată de Daniel Frîncu.
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin licitație deschisă, în cadrul căreia au fost depuse trei oferte neconforme, una inacceptabilă și o singură ofertă admiisibilă.
Conform sursei citate, valoarea totală a contractului este de 1.939.424,02 lei fără TVA, adică peste 390.000 de euro, la cursul actual.
Inițial, achiziția fusese estimată de către Primăria Medgidia la 2.461.350 de lei fără TVA.
Denumirea contractului este „Achiziție mobilier urban inteligent în municipiul Medgidia, județul Constanța, Cod proiect C10 – I1.2 – 757“.
Despre contract
În descrierea achiziției se precizează că „cele 46 de stații vor fi amplasate în diferite zone/cartiere ale municipiului, așa cum a fost prezentat mai sus în cadrul capitolului II.2.3) Locul de executare, diferența o va face funcționalitatea și integrarea în mediul urban pretabil fiecărei zone în parte în funcție de tipul de stație ales“.
„Astfel“, au arătat reprezentanții primăriei, „cele 46 de stații vor fi împărțite la rândul lor în 4 categorii (tipuri) de stații de transport public în comun și vor fi diferite, în funcție de specificul zonei alese pentru fiecare stație în parte, corelând stilul cu mediul urban aflat în imediata vecinătate a fiecărei zone în parte“.
„Primul tip de stații – 19 buc. – va cuprinde: -panouri fotovoltaice; -bănci mobile (rabatabile) simple; -cameră de supraveghere tip CCTV; -coș de gunoi. Al doilea tip de stații – 12 buc. – va cuprinde: -panouri fotovoltaice; -bănci mobile (rabatabile) simple; -cameră de supraveghere tip CCTV; -coș de gunoi. Al treilea tip de stații – 9 buc. – va cuprinde: -bănci mobile (rabatabile) simple + bănci smart cu slot USB pentru încărcare; -panou publicitar casetat cu film interschimbabil; -cameră de supraveghere CCTV; -ecran pentru afișaj outdoor tip LED; -coș de gunoi. Al patrulea tip de stații – 6 buc.: -bănci mobile (rabatabile) simple + bănci smart cu slot USB pentru încărcare; -panou publicitar casetat cu film interschimbabil; -cameră de supraveghere tip CCTV; -ecran pentru afișaj outdoor tip LED; -coș de gunoi“, se mai precizează în descrierea contractului.
Termenul maxim de livrare a produselor este de șase luni, se precizează în datele oficiale.
„Furnizorul va asigura pe lângă livrarea și transportul produselor și asamblarea/montarea echipamentelor, punerea în funcțiune și testarea acestora, precum și instruirea personalului autorității contractante pentru utilizarea conformă a produselor“, potrivit informațiilor din SEAP.
„În prezent, nu există stații de transport public de tip «SMART» în municipiul Medgidia, localitatea având în prezent stații de transport public învechite, care prezintă degradări vizibile, nu conferă sentimentul de siguranță față de cetățeni, motiv pentru care UAT Medgidia demarează primele etape de formare a infrastructurii verzi, conform indicațiilor din Strategia Integrată pentru Dezvoltare Urbană (S.I.D.U.) a municipiului, alături de alte proiecte ce promovează aderarea principiilor UAT Medgidia spre o infrastructură de transport durabilă“, conform autorității contractante.
„Scopul realizării investiției îl reprezintă achiziția a 46 (patruzeci și șase) de stații de transport public în comun pentru municipiul Medgidia și localitatea Valea Dacilor, județul Constanța (UAT Medgidia), inclusiv montajul acestora, în scopul creșterii calității vieții cetățenilor care beneficiază de serviciul public de transport în comun și reducerea emisiilor de dioxid de carbon la nivel local“, potrivit informațiilor din SEAP.
„Acestea vor forma baza de plecare a unei infrastructuri eficiente energetic, cu emisii scăzute de dioxid de carbon și promovarea producerii energiei electrice din resurse regenerabile pentru micșorarea consumurilor de energie electrică. Realizarea acestui obiectiv reprezintă bifarea în agenda de lucru a UAT-ului a unor obiective strategice de interes local și corelate cu nevoile comunității, dar și alinierea conform principiilor guvernante ale unui oraș sustenabil, durabil și prietenos cu mediul înconjurător“, conform Primăriei Medgidia.
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin PNRR.
Despre CNC Romcenter SRL
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 7 aprilie 2024, CNC Romcenter SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în București, Sector 3, strada Colonel Iosif Albu și se ocupă de alte lucrări speciale de construcții n.c.a.
Firma are un punct de lucru și pe strada Nerva Traian, din București.
Asociat unic și administrator al CNC Romcenter SRL figurează Daniel Frîncu, acesta deținând și o întreprindere individuală pe numele său, dar și firma MI Don CE SRL din Mehedinți.
Conform termene.ro, CNC Romcenter SRL figurează cu 27 de achiziții directe (Orașul Murfatlar, R.A.T. SRL, Municipiul Dej printre autoritățile contractante) și 16 contracte publice (Municipiul Medgidia, Orașul Murfatlar, Orașul Novaci printre autoritățile contractante).
În 2023, CNC Romcenter SRL a declarat cinci angajați, profit peste 150.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 8,89 de milioane de lei.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Top Management ING SRL va presta servicii de management pentru proiectului „Creșterea eficientei energetice a Școlii Spiru Haret din Medgidia“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii