Licitații Constanța. Compania „milionarului din Slobozia” va întreține covoarele asfaltice administrate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DOCUMENT)
Licitații Constanța. Compania „milionarului din Slobozia” va întreține covoarele asfaltice administrate
09 Aug, 2023 18:00
ZIUA de Constanta
2118
Marime text
- Contractul a fost atribuit de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța societății Oyl Company Holding AG SRL
- Valoarea acordului-cadru este de 83.192.198.4 lei fără TVA
- În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 229,115,508 lei, cu un profit de 4,893,565 lei și 543 de angajați
- Consiliul Concurenței a declanșat anul acesta două investigații privind posibile trucări ale licitațiilor organizate de CNAIR SA, prin Direcțiile de Drumuri și Poduri Constanța, Brașov, București și Timișoara pentru atribuirea contractelor de lucrări de întreținere a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi aflate în administrarea acestor direcții
Acordul cadru pe 4 ani pentru lucrările de întreținere periodică covoare asfaltice executate la cald pe rețeaua de drumuri din administrarea DRDP Constanța –SDN Călărași a revenit societății Oyl Company Holding AG SRL.
Contractul a fost atribuit de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
Valoarea acordului-cadru este de 83.192.198.4 lei fără TVA.
Despre Oyl Company Holding AG SRL
Compania aparține lui Corneliu Dragomir, supranumit și milionarul din Slobozia și are ca obiect de activitate „lucrări de construcții”.
În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 229,115,508 lei, cu un profit de 4,893,565 lei și 543 de angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 18.35%.
În anul 2021, cifra de afaceri a companiei a fost de 193.587.971 lei, profit 4.328.672 lei și a avut 558 angajați, potrivit www.termene.ro.
Societatea Oyl Company Holding AG SRL are puncte de lucru declarate în Ovidiu, str. Tulcei nr. 4 proprietatea, Hârșova, Tulcea - în Măcin – Cariera Izvoarele, Ilfov – Chiajna, Buzău - Sapoca, în Slobozia parcela 1, Tarla 478/1, Șos. Călărași km 4, Șos. București – Constanța DN 2A – Popasul Privighetoarea.
Dragomir Corneliu a mai figurat ca asociat și administrator în Euro Fleisch SRL din Slobozia, în prezent radiată. De asemenea, până la finele anului 2020 a fost asociat, alături de Dragomir Cleopatra, în OCH BAU AG S.R.L. (fostă TOTAL CONSTRUCT S.R.L). În data de 14.12.2020, cei doi și-au cesionat părțile sociale către Dragomir Andreea.
Reamintim, în data de 24 mai a.c., Consiliul Concurenței a declanșat două investigații privind posibile trucări ale licitațiilor organizate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA), prin Direcțiile de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța, Brașov, București și Timișoara pentru atribuirea contractelor de lucrări de întreținere a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi aflate în administrarea acestor direcții.
Consiliul Concurenței a efectuat inspecții inopinate la sediile companiilor vizate de cele două investigații: Oyl Company Holding AG SRL, Asfalt Dobrogea SRL, Autoprima Serv SRL. Saga Infrastructură SRL, Trecon Logistic SRL, Tredeco Holding SRL, Data Capture SRL, Geo Drumuri Banat SRL și CLR-Denis Montaj SRL. Potrivit Consiliului Concurenței, autoritatea de concurență are indicii că firmele și-ar fi coordonat politicile comerciale astfel să își împartă lucrările în cadrul procedurilor de achiziție publică organizate de direcțiile regionale de drumuri și poduri.
Inspecțiile inopinate au fost autorizate de Curtea de Apel București și au fost justificate de necesitatea obținerii tuturor informațiilor și documentelor necesare clarificării posibilelor practici anticoncurențiale analizate. Efectuarea acestora nu reprezintă o antepronunțare în ceea ce privește vinovăția companiilor.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Afaceri de milioane! Iată cine controlează firmele investigate de Consiliul Concurenței în dosarul posibilelor licitații trucate
Două dintre firmele investigate de Consiliul Concurenței, față în față la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii