Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA, contract cu firma deținută de familia Bosînceanu (DOCUMENT)

ro

16 May, 2024 17:00 887 Marime text
  • Asociați în firma Histria International SRL sunt Dumitrița Bosînceanu, cu 51,70% din capitalul social, și Mircea Gh. Bosîncianu, cu 58,2984 din capitalul social
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, ce vizează înființarea unui sistem de baraj antipoluare pe 1.500 metri liniari.
 
Obiectul achiziției constă în achiziționare și livrare sistem baraj antiplouare – 1.500 metri liniari. Valoarea totală a achiziției este de 648.000 lei, conform platformei SEAP. Entitatea contractantă dorește achiziționarea și livrarea unui sistem de baraj antipoluare – 1.500 metri liniari însoțit de următoarele accesorii:
- Kit de remorcare și fixare la capete – 12 buc
- Kit de reparații – 1 buc.
 
Atribuirea s-a realizat pe 10 mai 2024, iar firma câștigătoare este Histria International SRL.
 
Despre Histria Internațional SRL
 

Înființată în anul 1996, societatea are sediul social pe Șoseaua Gherase, nr. 66-70 din București și desfășoară activități de comerț cu ridicata nespecializat.


Asociați în firmă sunt Dumitrița Bosînceanu, cu 51,70% din capitalul social, și Mircea Gh. Bosîncianu, cu 58,2984 din capitalul social. Administratorul firmei este Bosânceanu Mircea.


Potrivit termene.ro, Dumitrița Bosînceanu este asociat în următoarele firme: Bluepress Media SRL, Agi-Serv SRL, Expert Management SA, Histria Shipmanagement SRL și Histria Protguard SRL. De asemenea, Dumitrița Bosânceanu este administartor în firmele: Cuget Liber SA și Șantierul Naval Constanța SA. La rândul său, Bosîncianu Mircea este asociat unic în Contract Management SRL.
 

Din anul 2007, Histria Internațional SRL a obținut 576 de contacte de la autorități publice. Printre aceste se numără: Serviciul Public Baia Populară Sibiu, Compania Națională "Imprimeria Națională" SA, Spitalul Orășenesc Dr. Gheorghe Constantinescu Bumbești-Jiu, Ministerul Apărării Naționale – UM 02275 Băltatești, Primăria Roșiorii de Vede, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, Direcția Generala Regională a Finanțelor Publice Ploiești, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova și altele.
 

În anul fiscal 2022, societatea cu 36 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 32.556.888 lei și un profit de 1.967.294 lei.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 

Citește și:
Confort Urban SRL cumpără vopsea, diluant și microbile de 1,5 milioane de lei de la Histria Internațional SRL, deținută de familia Bosînceanu (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii