Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Creative & Innovative Management SRL, un nou contract la Mircea Vodă! Furnizează echipamente IT cu peste 98.000 de euro (DOCUMENT)

ro

04 Jun, 2024 17:00 719 Marime text
Primăria Mircea Vodă. Sursa foto: Primăria Comunei Mircea Vodă
  • Creative & Innovative Management SRL este deținută de Gheorghe Liviu Bicuți și Marius Niculae.
  • Printr-un contract anterior, compania s-a angajat să livreze mobilier școlar pentru unitățile de învățământ din comuna Mircea Vodă.
Creative & Innovative Management SRL din București a semnat un nou contract cu Primăria Mircea Vodă, vizând dotările achiziționate cu fonduri PNRR.
 
După, ce la finalul lunii mai 2024, firma bucureșteană a semnat cu Primăria Mircea Vodă contractul vizând furnizarea de mobilier școlar prin PNRR, acum, Creative & Innovative Management SRL și-a adjudecat contractul vizând livrarea echipamentelor IT.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă în cadrul procedurii.
 
Valoarea totală a contractului este de 488.097 de lei fără TVA (peste 98.000 de euro, la cursul actual), inițial achiziția fiind estimată la 488.120,93 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract de furnizare produse“, iar în descriere se precizează că „obiectul contractului îl constituie furnizarea de echipamente IT în cadrul «Programului Național de Redresare și Reziliență», Pilonul VI, Politici pentru noua generație\ Componenta C15“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Creative & Innovative Management SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 iunie 2024, Creative & Innovative Management SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul social în București, Sector 4, Șoseaua Berceni și se ocupă de comerț cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în București.
 
Asociați figurează Gheorghe Liviu Bicuți și Marius Niculae, primul fiind și administrator.
 
Numele lui Gheorghe Liviu Bicuți se leagă și de Esvida Pharma SRL, High Training Creative SRL și Trinity Pharma SRL.
 
Numele lui Marius Niculae figurează, la rândul său, în Esvida Pharma SRL și Nutra Pharma Consulting SRL.
 
Potrivit termene.ro, Creative & Innovative Management SRL figurează cu 271 de achiziții directe (Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, UAT Comuna Rasova, Comuna Istria, Spitalul Municipal Ploiești, Comuna Independența printre autoritățile contractante) și 102 contracte publice (Orașul Strehaia, Comuna Mircea Vodă, Comuna Crucea, Spitalul Municipal Fălticeni, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, Spitalul de Urgență Vâlcea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Creative & Innovative Management SRL a declarat opt angajați, profit peste 2,47 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 21,32 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Creative & Innovative Management SRL va furniza Primăriei Mircea Vodă mobilier școlar de peste 90.000 de euro (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii