Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Daca Construct SRL și Ambient One Construct SRL vor renova Școala Generală din Fântânele! Contract de aproape jumătate de milion de euro (DOCUMENT)

ro

01 Aug, 2024 15:06 195 Marime text
  • Valoarea totală de adjudecare a contractului este de 2.457.062,17 lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 494.000 de euro, la cursul actual.
Daca Construct SRL și Ambient One Construct SRL și-au adjudecat de la Primăria Fântânele contractul pentru lucrările de renovare energetică a clădirii publice Corp 1 a Școlii Generale din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă dintre cele trei primite.
 
Denumirea achiziției este „Contract de execuţie Execuția lucrărilor pentru implementare investiției publice: «Renovarea energetică a clădirii publice corp C1 – Școala Generală, strada Basarabia Nr. 83, localitatea Fântânele, comuna Fântânele»“.
 
Valoarea totală de adjudecare a contractului este de 2.457.062,17 lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 494.000 de euro, la cursul actual.
 
Inițial, contractul era estimat la 2.507.200,86 de lei fără TVA.
 
Se precizează în SEAP că este posibilă subcontractarea, 15,39% (378.081 de lei fără TVA) din contract fiind partea ce ar putea fi subcontractată.
 
Despre Daca Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 1 august 2024, Daca Construct SRL a fost înființată în septembrie 2023, are sediul social în București, pe strada Ing. Zablovschi, nr.10 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este constănțeanul Nicușor Fotu.
 
Conform sursei citate, Daca Construct SRL figurează cu două contracte publice (Comuna Fântânele și Comuna Lipnița autorități contractante).
 
În 2023, Daca Construct SRL a declarat un angajat, pierderi peste 18.000 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Despre Ambient One Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 1 august 2024, Ambient One Construct SRL a fost înființată în 2006, are sediul social în localitatea constănțeană Viișoara, pe strada Aluniș, nr. 401 și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.
 
Asociați cu părți egale sunt Adriana Nicoleta Tudor și Zamfir Tudor, ultimul fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în Todem Tudor SRL, A & Z Splendid Construct SRL și Viișoara Farm Cooperativă Agricolă.
 
Conform termene.ro, Ambient One Construct SRL figurează cu 128 de achiziții directe (Comuna Cobadin, Liceul Cobadin, Școala Gimnazială Nr. 1 Ciocârlia, Școala Gimnazială Nr. 1 Cobadin printre autoritățile contractante) și nouă contracte publice (Comuna Fântânele, Comuna Cobadin, Comuna Lumina, Orașul Năvodari, Municipiul Craiova printre autoritățile contractante).
 
În 2023, societatea a declarat 20 de angajați, profit peste 73.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,44 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Primăria Fântânele investește în servicii de înregistrare sistematică a imobilelor (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii