Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța DGAS cumpără peste 33.000 de cutii de bomboane care vor ajunge în grădinițele și școlile din Constanța (DOCUMENTE)

ro

26 Nov, 2023 17:00 1122 Marime text
  • Valoarea estimată a licitației este de 996.000 de lei fără TVA
  • Potrivit Portalului Achizițiilor Publice până la data limită de depunere a ofertelor care a expirat pe 14 noiembrie a.c., o singură societate comercială s-a arătat interesată să participle la licitație
  • Este vorba despre Black Sea Euro Investments SRL.  Firma are sediul social în Constanța și se ocupă cu activități de ambalare
  • Asociat unic și administrator este Mihai Cantaragiu
  • Potrivit www.termene.ro, în anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 16.686.310 lei, profit net de 332.903 lei la un număr mediu de 7 angajați
 
 
Direcția Generală de Asistență Socială (DGAS) Constanța se pregătește să atribuie o licitație care vizează achiziția de dulciuri pentru preșcolarii și școlarii din municipiu, ce vor fi împărțite de municipalitate cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Valoarea estimată a licitației este de 996.000 de lei fără TVA. DGAS cumpără peste 33.000 de cutii de bomboane care vor ajunge în grădinițe și școli din Constanța.

Potrivit Portalului Achizițiilor Publice până la data limită de depunere a ofertelor care a expirat pe 14 noiembrie a.c., o singură societate comercială s-a arătat interesată să participle la licitație.

Este vorba despre Black Sea Euro Investments SRL.  Firma are sediul social în Constanța și se ocupă cu activități de ambalare.
Asociat unic și administrator este Mihai Cantaragiu.

Potrivit www.termene.ro, în anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 16.686.310 lei, profit net de 332.903 lei la un număr mediu de 7 angajați.

Firma controlată de Cantaragiu a câștigat un contract similar de la DGAS și iarna trecută, cu o valoare de 254.800 de lei.

Numărul de contracte publice încheiate este de 17, în valoare de 1.144.649,10 lei.

Printre autoritățile contractante ce au semnat contracte cu această companie se numără comuna Valu lui Traian, Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Primăria Constanța, Spitalul Județean de Urgență Bacău, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constanța Baza Logistică Navală a încheiat un contract cu șapte firme pentru a cumpăra produse agroalimentare (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii