Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Eli & Den Trading SRL înființează sistemele de alimentare cu apă în satele Cuiugiuc și Izvoarele! Contract de peste 330.000 de euro cu Primăria Lipnița (DOCUMENT)

ro

28 May, 2024 17:00 684 Marime text
  • La începutul lui 2024, Eli & Den Trading SRL și-a adjudecat de la Primăria Lipnița, alături de Daca Construct SRL, contractul pentru reabilitarea Școlii din Canlia.
Eli & Den Trading SRL și-a adjudecat de la Primăria Lipnița contractul vizând proiectarea și executarea lucrărilor pentru înființarea sistemelor de alimentare cu apă în satele Cuiugiuc și Izvoare, din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contactului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă pentru acest contract, iar una fiind retrasă.
 
Valoarea totală a contractului este de 1.682.577,71 de lei fără TVA, adică peste 338.000 de euro, la cursul actual, finanțarea fiind asigurată prin PNI Anghel Saligny.
 
Inițial, achiziția fusese estimată la 1.714.262,97 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția investiției publice: «Înființare sistem alimentare cu apă în sat Cuiugiuc, Lipnița», respectiv «Înființare sistem alimentare cu apă în sat Izvoarele, Lipnița»-finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Eli & Den Trading SRL
 
La începutul lui 2024, Eli & Den Trading SRL și-a adjudecat de la Primăria Lipnița, alături de Daca Construct SRL, contractul pentru reabilitarea Școlii din Canlia.
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate în articolul
Licitații Constanța
Daca Construct SRL și Eli & Den Trading SRL reabilitează școala din Canlia, comuna constănțeană Lipnița (DOCUMENT)

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 28 mai 2024, Eli & Den Trading SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Constanța, pe strada Theodor Burada, nr. 40-C2 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are puncte de lucru și în Năvodari.
 
Asociat unic figurează Ana Maria Denisov, iar administrator Liviu Denisov.
 
Numele Anei Maria Denisov se regăsește și în Logistics Partners SRL, Bogdan Computers & Mining SRL, Grindeanu Imob Construct SRL și Agrofriend Business SRL.
 
La rândul său, Liviu Denisov figurează și în Turnuri SRL, Sistem Paving SRL, Eliden Structuri Oțel SRL, Logistics Partners SRL și DCB Mamaia Development SRL.
 
Conform termene.ro, Eli & Den Trading SRL figurează cu două achiziții directe (Primăria Negru Vodă autoritate contractantă) și cinci contracte publice (Comuna Lipnița, Comuna Ion Corvin, Comuna Mihai Viteazu autorități contractante).
 
În 2023, firma a declarat 58 de angajați, profit aproape 95.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 9,83 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Daca Construct SRL și Eli & Den Trading SRL reabilitează școala din Canlia, comuna constănțeană Lipnița (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii