Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Getnic Construct Serv SRL modernizează Drumul de centură între strada Canalului și DJ 223! Contract de peste 1,11 milioane de euro cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)

ro

24 Jun, 2024 14:48 480 Marime text
Primăria Orașului Cernavodă. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Orașului Cernavodă
  • Getnic Construct Serv SRL este deținută de Marius Gherghiniță și Valentin Gherghiniță, primul fiind și administratorul societății.
Getnic Construct Serv SRL și-a adjudecat de la Primăria Cernavodă contractul pentru modernizarea Drumului de centură între strada Canalului și DJ 223, valoarea achiziției depășind echivalentul a 1,11 milioane de euro!
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte admisibile, dintre cele patru primite.
 
Denumirea achiziției este „Contract de achiziţie publică de lucrări (executie) «Modernizare Drum de centură între str. Canalului și DJ223» orașul Cernavodă, județul Constanța“.
 
Valoarea totală a contractului adjudecat de Getnic Construct Serv SRL este de 5.553.886,1 lei fără TVA (peste 1,11 milioane de euro), inițial achiziția fiind estimată la 6.407.843,15 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Getnic Construct Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 iunie 2024, Getnic Construct Serv SRL a fost înființată în 2004, are sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului, nr. 12 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Cernavodă.
 
Asociați sunt Marius Gherghiniță (75%) și Valentin Gherghiniță (25%), primul fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în Mona Lisa SRL Cernavodă.
 
Conform termene.ro, Getnic Construct Serv SRL figurează cu 206 achiziții directe (Apollo Ecoterm SRL, Termica Distribuție Năvodari SRL, Liceul Teoretic Anghel Saligny printre autoritățile contractante) și 51 de contracte publice (Orașul Cernavodă, CN APM SA Constanța, Drumuri Județene SA printre autoritățile contractante).
 
În 2023, firma a declarat 67 de angajați, profit peste 7,93 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 34,67 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Hub Solution SRL a semnat un contract de peste un 1,3 milioane de lei cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii