Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Ianis Gas SRL, lucrări de peste 2,63 de milioane de euro la Liceul Callatis! Contract cu Primăria Mangalia (DOCUMENT)

ro

19 Jul, 2024 17:00 164 Marime text
  • Ianis Gas SRL este deținută și administrată de Stere Darlaiani.
Ianis Gas SRL și-a adjudecat de la Primăria Mangalia contractul de peste 2,63 de milioane de euro pentru lucrările de creștere a eficienței energetice de la Liceul Callatis din oraș.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă, dintre cele trei primite.
 
Denumirea achiziției este „Lucrări de execuție aferente proiectului «Creșterea eficienței energetice a clădirii publice - Liceul Callatis, Mangalia, județul Constanța»“.
 
Valoarea totală a contractului este, potrivit SEAP, de 13.077.554,84 de lei fără TVA, inițial achiziția fiind estimată la 13.210.036,22 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Ianis Gas SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 19 iulie 2024, Ianis Gas SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe strada Trapani și se ocupă de extracția pietrișului și nisipului, extracția argilei și caolinului.
 
Asociat unic și administrator figurează Stere Darlaiani, al cărui nume se leagă și de Medgaz SRL, Darmel Tour 2002 SRL, Eolian-Med SRL, YSD Universe SRL și Naked Sheep Bio SRL.
 
Potrivit termene.ro, Ianis Gas SRL figurează cu două achiziții directe (Grădinița cu Program Prelungit Nr. 48 autoritate contractantă) și două contracte publice (Municipiul Mangalia, Municipiul Brăila autorități contractante).
 
În 2023, Ianis Gas SRL a declarat doi angajați, profit peste 720.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,43 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Mangalia, contract de deșeuri cu Iridex Group Salubrizare SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii