Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța În comuna Costinești, echipamente și resurse tehnologice de peste 120.000 de lei furnizate pentru mediul de învățământ (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2024 14:12 1345 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma GMB Computers din Constanța.
 
Comuna Costinești (Primăria Costinești), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ necesare pentru implementarea proiectului «Dotarea cu mobilier, material didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar la Școala Gimnazială Mihai Eminescu, Costinești», cod F-PNRR-Dotari-2023-4479, nr. contract 1244DOT/2023“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, prezenta procedură de achiziție publică a fost lansată pentru achiziționarea de echipamente și resurse tehnologice digitale specific necesare implementării proiectului.
 
„Investițiile care se vor realiza în cadrul proiectului vor contribui la îndeplinirea obiectivului specific al Componentei C15: Educație prin promovarea investițiilor în sistemul de învățământ, abordând creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional prin modernizarea infrastructurii existente și digitalizarea acestuia. De asemenea, dezvoltarea unui mediu propice învățării, care încurajează performanța, gândirea critică și comportamentul responsabil reprezintă obiectivele propuse de unitățile școlare vizate de prezentul proiect de investiție“, menționează sursa citată.
 
În cadrul contractului se vor furniza echipamente și resurse tehnologice digitale de tipul: dispay interactiv, laptop, sistem sunet, multifunctională, scanner documente, sistem desktop + monitor, cameră videoconferință, aparat de fotografiat, sistem all-in-one, softuri educaționale, boxă portabilă.
 
Locul de implementare a proiectului este comuna Costinești, din județul Constanța:
 
Locatie 1 – I. Unitate școlară cu personalitate juridică: Școala Gimnazială Mihai Eminescu Costinești, Județul Constanța - Adresa: Str. Catedrala Tineretului, nr. 8, Sat Schitu, Comuna Costinești, Județul Constanța.
 
Unități școlare arondate:
 
Locație 2 - I. 1. Școala Primară Ion Creangă Schitu, Comuna Costinesti;
I.2. Grădinița cu program Normal Pinocchio, Comuna Costinești.
 
Contractul 4911 / 6 iunie 2024 are valoare de 123.664,1 lei, iar ofertant câștigător este GMB Computers.
 
Despre GMB Computers SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 18 iunie 2024, firma GMB Computers SRL a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice“.
 
În GMB Computers SRL asociat unic este Mircea Boldea Colcear, care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
Acesta mai apare în Cablenet SRL Constanța.
 
În 2023, GMB Computers SRL a avut o cifră de afaceri de 19.757.413 lei, un profit de 2.750.898 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 76.
 
Platforma termene.ro informează că GMB Computers SRL are în jur de 2.900 de contracte câștigate - achiziții directe și 25 de contracte câștigate – achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 17 iunie 2024).
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Primăria Costinești județul Constanța, investește în reparații de drumuri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii