Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Iridex Group Salubrizare SRL, contract de 67.000 de euro cu Primăria Mihai Viteazu, pentru deșeuri (DOCUMENT)

ro

27 May, 2024 17:00 792 Marime text
  • Iridex Group Salubrizare SRL a depus singura ofertă admisibilă pentru contract.
Iridex Group Salubrizare SRL și-a adjudecat de la Primăria Mihai Viteazu contractul vizând colectarea și transportul deșeurilor din activități comerciale din industrie și instituții.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Valoarea contractului este de 334.377,92 de lei fără TVA, adică peste 67.000 de euro, la cursul actual, inițial achiziția fiind estimată la 367.815 lei fără TVA.
 
Denumirea contractului este „Servicii de delegare a gestiunii activității de colectare separată şi transportul separat al deşeurilor menajere şi al deşeurilor similare provenind din activităţi comerciale din industrie şi instituţii, inclusiv fracţii colectate separat“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 27 mai 2024, Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Constanța.
 
Asociat majoritar este Iridex Group SRL (deținută, la rândul său, de Corneliu Pascu, Cristian Pascu și Florin Pascu), care deține 65,6% din Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Ceilalți asociați ai Iridex Group Salubrizare SRL sunt Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Corneliu Pascu și Nicoleta Vâlsan.
 
Iridex Group Salubrizare SRL este administrată de Dan Tiberiu Anghel.
 
Conform termene.ro, firma figurează cu 560 de achiziții directe (Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ R.A. Craiova, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, UM 02406 București printre autoritățile contractante) și 107 contracte publice (Comuna Mihai Viteazu, Comuna 23 August, UM 02132, Comuna Topalu printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Iridex Group Salubrizare SRL a declarat 1.166 de angajați, profit peste 19,29 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 207,07 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Comunei Mihai Viteazu Constanța delegă gestiunea activității de colectare separată a deșeurilor. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii