Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Iridex Group Salubrizare SRL, contracte cu Primăria Techirghiol pentru gestionarea deșeurilor (DOCUMENTE)

ro

29 May, 2024 17:00 597 Marime text
Primăria Orașului Techirghiol. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Orașului Techirghiol
  • Contractele au fost atribuite prin negociere fără publicare prealabilă.
Iridex Group Salubrizare SRL a semnat cu Primăria Techirghiol contractele vizând sortarea, depozitarea, colectarea și transportul deșeurilor municipale.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că este vorba despre două contracte semnate prin negociere fără publicare prealabilă, „pe motive de extremă urgență, pentru a asigura continuitatea prestării serviciilor de salubrizare în oraș“.
 
Primul contract este intitulat „Contract de delegare a gestiunii, prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, compostare, tratare mecano biologică și depozitare a deșeurilor municipale din UAT Techirghiol“, iar valoarea totală este de 733.348,84 de lei fără TVA, adică peste 145.000 de euro, la cursul actual.
 
Al doilea contract, intitulat „Delegarea gestiunii prin achiziție publică de servicii a activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale din Orașul Techirghiol“, are o valoare totală de 749.499,58 de lei fără TVA, adică peste 150.000 de euro, la cursul actual.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 29 mai 2024, Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Constanța.
 
Asociat majoritar este Iridex Group SRL (deținută, la rândul său, de Corneliu Pascu, Cristian Pascu și Florin Pascu), care deține 65,6% din Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Ceilalți asociați ai Iridex Group Salubrizare SRL sunt Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Corneliu Pascu și Nicoleta Vâlsan.
 
Iridex Group Salubrizare SRL este administrată de Dan Tiberiu Anghel.
 
Conform termene.ro, firma figurează cu 560 de achiziții directe (Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ R.A. Craiova, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, UM 02406 București printre autoritățile contractante) și 109 contracte publice (Oraș Techirghiol, Comuna Mihai Viteazu, Comuna 23 August, UM 02132, Comuna Topalu printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Iridex Group Salubrizare SRL a declarat 1.166 de angajați, profit peste 19,29 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 207,07 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 250.000 de euro cu Primăria Techirghiol pentru reparații și întreținerea a două străzi (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii