Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Malcons-Com SRL bifează un nou contract cu administrația județeană (DOCUMENT)

ro

01 Jun, 2024 16:17 576 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit companiei Malcons-Com SRL contractul de „Reabilitare bazine de tratament hidrokinetoterapeutic – Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei" Constanța-Secția Recuperare Medicală Fizică și Balneologie Eforie Sud
  • Valoarea totală a contractului este de 577.074,05 lei fără TVA
  • Firma este controlată de Liliana Manole, asociat unic și administrator
  • Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 139.117 de lei
  • Potrivit Termene.ro, SC Malcons-Com SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Liceul Teoretic „Ovidius“ Constanța, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul“, et

Consiliul Județean Constanța a atribuit companiei Malcons-Com SRL un contract care prevede „Reabilitare bazine de tratament hidrokinetoterapeutic – Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei" Constanța-Secția Recuperare Medicală Fizică și Balneologie Eforie Sud, Str. Republicii nr. 7, Corp C4, județul Constanța”.


Durata contractului este de 42 luni, după cum urmează: 1 lună pentru perioada în care se va emite Ordinul de începere + 4 luni termenul de execuție a lucrărilor, de la data emiterii ordinului de începere, până la data procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor + 3 ani (respectiv 36 luni) pe perioada de garanție a lucrărilor executate, respectiv până la data procesului verbal de recepție finală a lucrarilor executate.
Valoarea totală a contractului este de 577.074,05 lei fără TVA.
 

Despre SC Malcons-Com SRL

 
Potrivit Termene.ro, SC Malcons-Com SRL are sediul social în Constanța, pe strada Dionisie Cel Mic, a fost fondată în 1994, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Liliana Manole, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 139.117 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, SC Malcons-Com SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Liceul Teoretic „Ovidius“ Constanța, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul“, Administrația Fondului Imobiliar SRL, Consiliul Județean Constanța, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, Universitatea Ovidius Constanța, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Casa Corpului Didactic Constanța, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, dar și Universitatea Maritimă din Constanța.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Licitații Constanța Consiliul Județean a atribuit contractul de reparații curente la Centrul Militar Zonal. Date despre câștigător (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii